sábado, 7 de enero de 2012

ajudes dirigides a programes d’atenció a menors i jóvens subjectes a mesures judicials al medi obert, per a l’any 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social - Conselleria de Justicia y Bienestar Social ORDE 16/2011, de 27 de desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i convoquen ajudes dirigides a programes d’atenció a menors i jóvens subjectes a mesures judicials al medi obert, per a l’any 2012. [2011/13205]
ORDEN 16/2011, de 27 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la cual se regulan y convocan ayudas dirigidas a programas de atención a menores y jóvenes sujetos a medidas judiciales en medio abierto, para el año 2012. [2011/13205]
1. Objecte.- 1. L’objecte d’esta orde, és regular i convocar ajudes econòmiques destinades al sosteniment dels programes d’intervenció i reinserció social de menors i jóvens subjectes a mesures judicials de medi obert per a l’any 2012, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en aplicació de la Llei Orgànica 5/2000, de 12 de gener, reguladora de la responsabilitat penal dels menors.
2. El procediment de concessió de les ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva.
3. Les ajudes concedides per mitjà d’esta orde no precisen de la seua notificació a la Comissió Europea, per no reunir tots els requisits de l’apartat 1 de l’article 107 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea.
2. Conceptes subvencionats.- Les ajudes econòmiques a què es referix la present orde es destinaran al pagament dels salaris i seguretat social dels professionals que intervenen en els programes i a cobrir-ne els gastos de sosteniment.
4. Sol·licitants.- Podran sol·licitar les ajudes regulades en la present orde, les entitats locals i les entitats privades sense ànim de lucre.
10. Sol·licitud.- 1. Les sol·licituds d’ajuda de la present convocatòria es presentaran degudament formalitzades i subscrites per qui ostente la representació legal de l’entitat titular del programa, segons el model que figura en l’annex I.
4. Els models de sol·licitud es trobaran a disposició dels sol·licitants en les direccions territorials de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, en les Oficines PROP i en el web de la Generalitat.
13. Terminis de presentació.- El termini de presentació de sol·licituds serà un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 6 de gener al 6* de febrer de 2012,a.i.} Per al còmput esmentat, es tindrà en compte que el dia de finalització del termini correspondrà al mateix ordinal del dia en què s’ha publicat esta orde. Cas que no existisca l’ordinal esmentat, el termini expirarà l’últim dia del mes. Si l’últim dia fóra inhàbil, s’entendrà prorrogat el termini al dia hàbil següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia