lunes, 30 de enero de 2012

concurs literari i el concurs d’il·lustració sobre el reciclatge i les deixalles. Consell Valencià de Cultura

Consell Valencià de Cultura.
RESOLUCIÓ de 16 de gener de 2012, del president del
Consell Valencià de Cultura, per la qual es convoquen el concurs literari i el concurs d’il·lustració sobre el reciclatge i les deixalles. [2012/696]
RESOLUCIÓN de 16 de enero de 2012, del presidente del Consell Valencià de Cultura, por la que se convocan el concurso literario y el concurso de ilustración sobre el reciclaje y la basura. [2012/696]
ANNEX I
Bases per a la concessió del Concurs Literari i del Concurs d’Illustració sobre el reciclatge i les deixalles.
Bases generals
1) Poden prendre part en el concurs tots els alumnes de centres valencians d’ensenyament públics, concertats i privats, que estiguen cursant estudis d’ESO o de Batxillerat.
2) Els centres docents reuniran els treballs presentats pels seus alumnes i els enviaran, abans del 30 d’abril de 2012, a esta direcció:
Consell Valencià de Cultura
Concurs sobre reciclatge i deixalles
Palau de Forcalló
C/ Museu 3
46003 València
No s’admetran enviaments per correu electrònic.
3) Un jurat nomenat pel Consell Valencià de Cultura seleccionarà un treball per cada curs d’ESO i de Batxillerat, tant en la modalitat literària com en la de dibuix.
4) Els treballs premiats, i també els altres que el jurat considere distingir, passaran a ser propietat del Consell Valencià de Cultura, el qual podrà publicar-los i exposar-los amb menció expressa del nom dels autors i dels centres als quals pertanyen.
5) A l’autor de cada treball seleccionat se li concedirà un premi consistent en material escolar, per valor de cinc-cents euros (500 €), una medalla commemorativa i un diploma del Consell Valencià de Cultura.
6) Als centres docents que hagen aconseguit el nombre més gran de seleccionats en cada nivell (ESO i Batxillerat) i modalitat se’ls obsequiarà amb material docent per valor de mil euros (1.000 €), una medalla commemorativa i un diploma del Consell Valencià de Cultura.
7) Els centres docents poden començar el procés de realització i enviament dels treballs des del moment de la publicació de la convocatòria.
Com s’indica en la base 2, la data límit de recepció dels treballs en la seu del Consell Valencià de Cultura és el 30 d’abril de 2012.
8) La decisió del jurat es farà pública en un acte que tindrà lloc en la seu del Consell Valencià de Cultura al voltant del 15 de maig de 2012, en el qual es procedirà al lliurament dels premis. El Consell Valencià de Cultura es reserva la possibilitat de modificar la data de l’acte de lliurament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia