lunes, 16 de enero de 2012

borsa de treball en la categoria de Tècnic Auxiliar d'Activitats Socials de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona, servei residencial Valldaura. CONVOCATÒRIA PUBLICA PER LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNICS AUXILIARS D’ACTIVITATS SOCIALS, ESPECIAL PELS SERVEIS RESIDENCIALS DE L’INSTITUT MUNICIPAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT
L’objecte d’aquesta convocatòria és la constitució d’una borsa de treball en la categoria de Tècnic Auxiliar d'Activitats Socials de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, per a contractacions en règim temporal, segons necessitats de l'organització del servei residencial Valldaura.
REQUISITS ESPECÍFICS PER PARTICIPAR-HI
- Tenir 16 anys complerts.
- Estar en possessió del Títol de Batxiller Superior o equivalent, o Cicle formatiu en Grau Superior de Sanitat o Cicle formatiu de grau superior en integració social o FPII o titulació equivalent. Si es tracta d’un Títol obtingut a l’estranger, cal disposar de l’homologació corresponent emesa pel Ministeri d’Educació i Ciència.
- Tenir la nacionalitat d’algun dels Estats membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
- No haver estat inhabilitat per a l’exercici de la Funció Pública per sentència judicial ferma, ni haver estat separat del servei per expedient disciplinari ferm en cap Administració Pública.
Tots els requisits s’han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds.
FUNCIONS PRINCIPALS
Realitzar tasques educatives i assistencials d'acord amb els objectius marcats pels programes educatius de cada usuari per a aconseguir la seva rehabilitació el seu màxim grau d'autonomia i la major qualitat de vida possible.
Funcions requerides per l’atenció a persones amb discapacitat psíquica amb malaltia mental associada: Preparació, administració i control de la medicació establerta. Suport i seguiment de les tasques de les AVD de cada resident. Intervenir amb el resident en cas de conflicte. Realitzar acompanyaments mèdics , visites programades, i urgències. Control i supervisió de les activitats externes i de les entrades i sortides dels usuaris.
CONDICIONS DE TREBALL Categoria: Tècnic Auxiliar d'Activitats Socials
Sou del lloc base de la categoria: 1.578,45.-€ bruts mensuals (segons conveni vigent)
Tipus de contracte i durada: D'acord amb la legislació vigent i en funció de la necessitat que origini la demanda d'ocupació.
Jornada de 37,5 hores setmanals en torn de matí , tarda o nit. Restarien exceptuats del torn de nit aquells candidats majors 16 anys i menors 18 anys. Horari: segons necessitats i destí. Ubicació: Residència Valldaura de Barcelona.
NORMES GENERALS
1a.- Els qui desitgin participar en la constitució de la borsa hauran de:
Presentar, al Registre General de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, Av. Diagonal, 233 de Barcelona), o a qualsevol dels Registres Municipals, instància acompanyada de currículum vitae degudament documentat i fotocòpia del DNI dins l’improrrogable termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La instància també podrà ser presentada en la forma que determina l’art. 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre. Ates el caràcter obert que que té l’esmentada borsa, també podran presentar-se instàncies de participació acompanyades de curriculum vitae degudament documentat i fotocòpia del DNI, fora del termini inicialment establert per bé que en aquest segon supòsit les avaluacions de les referides sol.licituds s’efectuaran en l’any en curs i successius:
Durant el mes de setembre.
Durant el mes de gener.

Durant el mes de maig.
Els candidats/tes que superin el procés d’avaluació, s’afegiran a continuació dels de les dates prèvies i així successivament fins la darrera data.
Per tant, les persones interessades que, per algun motiu, no puguin presentar la sol·licitud dins el termini establert en aquesta convocatòria, podran fer-ho a partir d’aquest moment.
...
2a.- La llista d’aspirants admesos i exclosos així com els successius anuncis s’exposaran al Tauler d’anuncis de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (Av. Diagonal, 233, pl. baixa) i a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona, www.bcn.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia