lunes, 16 de enero de 2012

ajudes econòmiques per a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre que realitzen l’educació de persones adultes a la C.V.

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. ORDE 34/2011, de 29 de desembre, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre que realitzen l’educació de persones adultes a la Comunitat Valenciana durant l’exercici 2012. [2012/327]
ORDEN 34/2011, de 29 de diciembre, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas económicas para las corporaciones locales y entidades privadas sin ánimo de lucro que desarrollan la educación de personas adultas en la Comunitat Valenciana durante el ejercicio 2012. [2012/327]
La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a esta finalitat, concedirà ajudes dirigides a les corporacions locals i a les entitats privades sense ànim de lucre titulars de centres docents autoritzats per a impartir l’educació bàsica de persones adultes, amb efectes del curs escolar 2011/2012.
Les ajudes aniran també dirigides a les corporacions locals que collaboren amb l’Administració educativa aportant personal o recursos econòmics als centres docents d’educació de persones adultes de titularitat de la Generalitat.
Així mateix, les ajudes podran anar també dirigides a entitats privades sense ànim de lucre que disposen d’autorització com a entitats vinculades al Centre Específic d’Educació a Distància.
Les ajudes a què fa referència l’article anterior contribuiran al finançament parcial dels gastos de personal docent contractat i també d’altres gastos corrents de les entitats abans assenyalades per al sosteniment de les seues activitats d’educació de persones adultes en l’exercici 2012.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de la subvenció. Les ajudes econòmiques aniran destinades al finançament parcial de:
1. Gastos de personal docent contractat per la corporació local o entitat privada per a la impartició de les activitats formatives assenyalades a continuació, incloses en els programes formatius de l’article 5.2 de la Llei 1/1995, de 20 de gener, de la Generalitat, de Formació de les Persones Adultes, la regulació dels quals és competència de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, i que apareixen en els annexos I i III del Decret 220/1999, de 23 de novembre, del Govern Valencià (DOGV núm. 3638, de 2 de desembre), i correcció d’errors (DOGV núm. 3691, de 18 de febrer de 2000):
Grup 1, que inclourà:
– Educació bàsica de persones adultes (cicle I i primer nivell del cicle II). Programa formatiu A).
– Cursos de preparació de les proves lliures per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària. Programa formatiu B).
– Preparació de les proves lliures per a l’obtenció del títol de Tècnic de Formació Professional específica. Programa formatiu B).
– Preparació de les proves lliures per a l’accés dels diferents graus de la Formació Professional Específica. Programa formatiu B).
– Preparació de les proves lliures per a l’obtenció del títol de Batxiller.
– Preparació de les proves d’accés a la universitat, per a persones majors de 25 anys. Programa formatiu D).
– Cursos per a immigrants orientats al coneixement de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana. Programa formatiu E.1
Grup 2, que inclourà:
– Cursos de promoció dels coneixements del valencià corresponents als nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. Programa formatiu C).
– Cursos de capacitació tècnica en llenguatges específics preparatoris per a l’obtenció dels certificats oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. Programa formatiu C).
2. Altres gastos corrents ocasionats a la corporació local o entitat privada per al sosteniment de les activitats d’educació de persones adultes.
3. En el cas de les entitats privades sense ànim de lucre que tinguen la consideració d’entitats vinculades al Centre Específic d’Educació a Distància, les ajudes econòmiques aniran destinades al finançament parcial dels gastos de personal docent contractat per les dites entitats per a la impartició de les activitats formatives del grup 1.
Sol·licitants i requisits. 1. Podran sol·licitar estes ajudes les entitats assenyalades a continuació:
a) Corporacions locals que siguen titulars de centres docents d’educació bàsica de persones adultes degudament autoritzats.
b) Corporacions locals que tenen al seu municipi un centre públic d’educació de persones adultes de titularitat de la Generalitat i hi aporten personal o recursos econòmics.
c) Entitats privades sense ànim de lucre que tinguen la consideració d’entitats vinculades al Centre Específic d’Educació a Distància, segons la Resolució de 14 de novembre de 2011, de la Direcció General d’Educació i Qualitat Educativa, per la qual s’autoritza la renovació de les entitats vinculades al Centre Específic d’Educació a Distància, per al curs 2011/2012 (DOCV núm. 6655, de 21 de novembre de 2011).
d) Entitats privades sense ànim de lucre titulars de centres docents d’educació de persones adultes.
2. Podran rebre subvenció per la present convocatòria les corporacions locals o entitats privades assenyalades en l’apartat anterior que complisquen els requisits següents:
a) Haver realitzat la contractació del personal docent i donat d’alta en la Seguretat Social des de l’inici del curs escolar.
b) No haver subscrit ni estar prevista la subscripció d’un conveni de col·laboració amb la Generalitat per al finançament de les activitats d’educació de persones adultes realitzades per la corporació local o entitat privada en l’exercici 2012.
c) Haver presentat degudament la justificació d’este mateix tipus d’ajudes en la convocatòria de l’any anterior, en cas d’haver-ne resultat beneficiaris.
d) En cas d’entitats privades, acreditar la seua condició d’entitat sense ànim de lucre.
e) En cas d’entitats privades, trobar-se al corrent de les seues obligacions tributàries i de Seguretat Social, segons el que establix el punt 1, lletra e), de l’article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre de 2003).
3. Addicionalment, en cas d’impartir cursos generals de promoció de coneixements de valencià i cursos de capacitació tècnica en llenguatges específics, cada un d’estos hauran de complir els requisits que es referixen als continguts i a la dedicació lectiva dels cursos i a la titulació específica de valencià del professorat que s’assenyala en la Resolució de 20 de setembre de 2007, de la secretària autonòmica d’Educació, per la qual es dicten instruccions per a l’organització i el funcionament dels cursos de valencià en els centres públics de formació de les persones adultes (DOCV núm. 5614, de 5 d’octubre de 2007). A més, per al finançament d’estos cursos serà requisit imprescindible que la corporació local haja tramitat, en els terminis que s’indiquen, les propostes organitzatives a què fa referència l’apartat segon, punt 2, de la dita resolució.
Formalització 1. Les sol·licituds les ha de formalitzar el titular de la corporació local o entitat privada atenent el model que s’adjunta com a annex II de la present convocatòria, i han d’anar dirigides a la Direcció Territorial d’Educació, Formació i Ocupació corresponent. Estos models de sollicitud estan a disposició dels interessats en la pàgina web
http://www.edu.gva.es/subvencions
2. Les instàncies, junt amb els annexos i la documentació, es podran presentar en les direccions territorials d’Educació corresponents o a través de qualssevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En el cas d’enviament per correu certificat, la sol·licitud i documentació annexes han de presentar-se en sobre obert perquè en la capçalera de la sol·licitud es faça constar el nom de l’oficina i la data, lloc, hora i minut de la seua admissió, segons el que disposa l’article 31 del Reglament pel qual es regula la prestació dels servicis postals, aprovat per Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre (BOE de 31 de desembre de 1999).
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals des de l’endemà a la publicació de l’orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment d’este termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.{del 17 de gener al 15 de febrer de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia