lunes, 16 de enero de 2012

es regula la prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller a la Comunitat Valenciana.

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. ORDE 1/2012, de 4 de gener, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es regula la prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller a la Comunitat Valenciana. [2012/328]
ORDEN 1/2012, de 4 de enero, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se regula la prueba para personas mayores de veinte años para la obtención directa del título de Bachiller en la Comunitat Valenciana. [2012/328]
1. Objecte i àmbit d’aplicació. La present orde té com a objecte regular la prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller en l’àmbit de gestió de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb l’article 69.4 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.
2. Finalitat i referent curricular de la prova
1. La prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller tindrà com a finalitat possibilitar l’obtenció del títol de Batxiller a aquelles persones majors de vint anys o que els complisquen l’any natural de realització de la prova, sempre que demostren haver aconseguit els objectius del Batxillerat establits en l’article 33 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, així com els fixats en els aspectes bàsics del currículum regulats en el Reial Decret 1467/2007, de 2 de novembre, pel qual s’establix l’estructura del Batxillerat i se’n fixen les ensenyances mínimes.
2. La prova tindrà com a referent curricular els objectius, continguts i criteris d’avaluació fixats per a les matèries comunes i de modalitat del Batxillerat, indicats en l’annex I del Reial Decret 1467/2007, de 2 de novembre, i en l’annex únic del Decret 102/2008, d’11 de juliol, del Consell, pel qual s’establix el currículum del Batxillerat a la Comunitat Valenciana.
3. Requisits per a la inscripció. Podran inscriure’s per a participar en la prova aquelles persones que complisquen els requisits següents:
1. Tindre vint anys complits, o complir esta edat l’any natural de realització de la prova.
2. No estar matriculat o matriculada en ensenyances de Batxillerat en cap dels règims ordinari diürn, nocturn o a distància en el moment de realitzar la inscripció, i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener del curs acadèmic en què es faça la prova.
3. No estar en possessió del títol de Batxiller en cap de les seues modalitats o vies, ni estar en possessió de cap titulació declarada equivalent a efectes acadèmics.
4. Ser resident a la Comunitat Valenciana.
5. Convocatòria de la prova. 1. La prova regulada per mitjà de la present orde disposarà d’una convocatòria per curs acadèmic. El termini d’inscripció en la prova i de la realització serà determinat mitjançant una resolució de la direcció general competent en matèria d’ordenació acadèmica, que publicarà la convocatòria corresponent en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, esta direcció general publicarà la convocatòria en la pàgina web de la conselleria competent en matèria d’educació i en aquells altres mitjans que permeten la difusió de la convocatòria.
2. La realització dels tres exercicis de la prova, amb les seues corresponents parts, s’efectuarà en un únic dia i de forma simultània en diferents localitats de la Comunitat Valenciana.
6. Sol·licituds i llistes d’admesos en la prova. 1. Després de la publicació de la convocatòria, les persones interessades presentaran la sol·licitud d’inscripció en la prova, preferentment en la direcció territorial competent en matèria d’educació en l’àmbit de gestió de la qual volen realitzar la prova, o a través de qualsevol mitjà dels previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En la sol·licitud, les persones interessades indicaran la modalitat, i la via o opció, sobre les quals realitzaran l’exercici C de la prova, així com la província i localitat preferent on volen realitzar la prova i les altres informacions que es requerisquen en l’imprés de sol·licitud.
2. Una vegada conclòs el termini de presentació de sol·licituds, les direccions territorials competents en matèria d’educació determinaran les localitats en què es constituiran els tribunals per a la realització de la prova, i assignaran cada persona inscrita a un tribunal de la província seleccionada. L’assignació intentarà respectar, per a cada participant, i segons les possibilitats organitzatives, la proximitat a la localitat indicada com a preferent en el moment de realitzar la sol·licitud d’inscripció.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia