viernes, 13 de enero de 2012

ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al finançament dels gastos corrents de les agències AMICS. 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social . ORDE 18/2011, de 28 desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i convoquen ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al finançament dels gastos corrents de les agències AMICS de la seua titularitat en l’exercici 2012. [2012/191]
ORDEN 18/2011, de 28 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se regulan y convocan ayudas económicas destinadas a entidades locales de la Comunitat Valenciana para la financiación de los gastos corrientes de las Agencias AMICS de su titularidad en el ejercicio 2012. [2012/191]
La Conselleria de Justícia i Benestar Social, dins dels límits pressupostaris aprovats amb esta finalitat, concedirà ajudes econòmiques a les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars d’Agències de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS) per al finançament dels gastos corrents derivats del sosteniment d’estes, en l’exercici 2012. Les dites ajudes aniran destinades a finançar els gastos de personal, funcionament i manteniment, inherents a les dites agències, així com la resta de gastos de naturalesa corrent generats per la realització de programes formatius o d’integració social dirigits a la població immigrant del seu àmbit territorial.
S’aproven les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com annex I de la present orde, el model de sol·licitud, inclòs com annex II, i la resta d’annexos.
ANNEX I
Bases de la convocatòria d’ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al finançament dels gastos corrents de les agències AMICS de la seua titularitat en l’exercici 2012
Primera. Objecte de les ajudes. 1. Les ajudes s’atorgaran en concepte de subvenció per al finançament dels gastos corrents derivats del sosteniment, per part de les entitats locals titulars, de les Agències de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS), en l’exercici 2012.
2. Seran gastos subvencionables els gastos del personal adscrit a l’agència AMICS i els de funcionament i manteniment inherents a esta, així com els altres gastos de naturalesa corrent generats per la realització de programes formatius o d’integració social dirigits a la població immigrant del seu àmbit territorial, sempre que hagen sigut efectivament realitzats al llarg de l’exercici 2012.
Segona. Requisits de les entitats sol·licitants. 1. Podran obtindre la condició de beneficiàries de les ajudes convocades per la present orde les entitats locals de la Comunitat Valenciana que complisquen algun dels requisits següents:
a) Haver constituït una agència AMICS, segons disposa l’art. 30 del Decret 93/2009, de 10 de juliol, del Consell, o estar tramitació de constitució, existint constància de l’inici del funcionament per a l’exercici 2012.
b) Haver sigut beneficiari de:
b.1) Les subvencions per a la posada en marxa, funcionament i manteniment d’una “Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social” (AMICS).
b.2) Les ajudes establides per mitjà de convocatòria d’ajudes econòmiques destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana, per a la creació i posada en marxa d’agències AMICS.
2. Disposar d’un Pla d’Integració Social de les Persones Immigrants, vigent, en l’àmbit territorial corresponent, a la data de finalització de presentació de sol·licituds.
Tercera. Formalització de sol·licituds. 1. Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que s’acompanya, com annex II, a la present orde i aniran dirigides a la Direcció General d’Integració i Cooperació, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social. Estos models de sol·licitud estan a disposició dels interessats en el Portal de la Generalitat www.gva.es accedint als apartats “Guia Prop”-”Tràmits i Servicis”.
2. Les sol·licituds, junt amb els annexos i la documentació, hauran d’estar degudament formalitzades i subscrites per qui exercisca la representació de l’entitat i podran presentar-se en el Registre de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, siti en el Passeig de l’Albereda, 16, València (C.P. 46010)
3. La sol·licitud també podrà presentar-se per via telemàtica en el Portal de la Generalitat (www.gva.es) accedint als apartats “Administració Online” – “Guia Prop” o a través de la pàgina web de la Conselleria de Justícia i Benestar Social www.csc.gva.es.
4. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà d’un mes des de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 14 de enero al 13 de febrero de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia