martes, 31 de enero de 2012

ajudes del Programa de Renovació dels Sistemes d’Enllumenat Públic en municipis de la C.V. de menys de 200 habitants per a adaptar-los al RD 1890/200

Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç. RESOLUCIÓ de 30 de desembre de 2011, del president de l’Agència Valenciana d’Energia (AVEN), per la qual es convoquen les ajudes del Programa de Renovació dels Sistemes d’Enllumenat Públic en municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 200 habitants per a adaptar-los al RD 1890/2008 amb fins d’estalvi energètic per a l’exercici 2011. [2012/771]
RESOLUCIÓN de 30 de diciembre de 2011, del presidente de la Agencia Valenciana de Energía (AVEN), por la que se convocan las ayudas del Programa de Renovación de los Sistemas de Alumbrado Público en municipios de la Comunitat Valenciana de menos de 200 habitantes para adaptación de los mismos al RD 1890/2008 con fines de ahorro energético para el ejercicio 2011. [2012/771]
1. Objecte i àmbit. L’objecte de la present resolució és convocar les ajudes del Programa de Renovació dels Sistemes d’Enllumenat Públic en municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 200 habitants per a l’exercici 2011 aplicant criteris d’estalvi i eficiència energètica.
Estes ajudes estan incloses dins del marc del Pla d’Acció 2008-2012 de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica a Espanya (PAE4+) que va aprovar el Govern en el Consell de Ministres de data 20 de juliol de 2007, i d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Valenciana de l’Energia i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia de data 28 de març de 2008, que establix les bases reguladores per a la consecució dels objectius d’estalvi i eficiència energètica arreplegats en la present resolució.
Les ajudes seran concedides per l’Agència Valenciana de l’Energia a aquells beneficiaris d’esta convocatòria que complisquen els requeriments que s’especifiquen en la present orde.
2. Beneficiaris. Podran acollir-se a estes ajudes totes les entitats locals pertanyents a la Comunitat Valenciana, amb menys de 200 habitants, que tinguen entre les seues competències la gestió de l’enllumenat públic exterior.
Als efectes del nombre d’habitants es tindrà en compte el valor que apareix en el cens oficial de població de data 1 de gener de 2010 publicat per l’Institut Nacional d’Estadística.
Este programa marca com a requisit que han de complir els beneficiaris, l’existència prèvia d’una resolució del Ple Municipal, Junta de Govern o l’òrgan competent de l’entitat local, on s’indique l’acord de participar-hi assumint les obligacions especificades en esta resolució, en especial la d’escometre la renovació de l’enllumenat públic que resulte de la realització del projecte de reforma.
5. Actuacions susceptibles de suport i ajudes previstes.- L’actuació objecte d’ajuda consistix a posar a disposició dels ajuntaments el projecte de reforma i els equips i mitjans necessaris per a la renovació de l’enllumenat públic exterior que es deriven del projecte mencionat, amb criteris d’estalvi i eficiència energètica. No es considerarà als efectes d’esta resolució com enllumenat exterior l’enllumenat de seguretat nocturna i vigilància, l’ornamental, el festiu i nadalenc, els senyals i anuncis lluminosos.
L’entrega del projecte de reforma de l’enllumenat estarà supeditada a l’adjudicació i contractació del concurs que convoque l’AVEN, per a la realització dels projectes de reforma de l’enllumenat en els municipis inclosos en el programa.
Segons els resultats dels projectes de reforma realitzats per l’empresa adjudicatària del concurs, l’AVEN procedirà a realitzar un concurs per a la compra, la distribució i el muntatge dels equips als ajuntaments seguint les instruccions en cada un d’ells del seu corresponent projecte de reforma. Els equips a distribuir podran ser:
– Lluminàries, llums i equips auxiliars.
– Rellotges astronòmics.
– Equips de control centralitzat.
– Sistemes de regulació del nivell lluminós.
No seran objecte d’ajuda l’obra civil, la reforma de les esteses i instal·lacions elèctriques.
L’ajuda màxima per a cada municipi s’establix segons la fórmula següent :
Ajuda Total (€) = 2.500 + 450 €/punt de llum substituït.
Als efectes de l’ajuda s’entén per punt de llum substituït, punt de llum sobre el qual es realitza alguna actuació, no sols de canvi, sinó de regulació i control.
7. Presentació de sol·licituds.- Els sol·licitants hauran de presentar la documentació següent:
a) Sol·licitud normalitzada, emplenada en imprés-paper facilitat per l’Agència Valenciana de l’Energia, o bé emprant el programa informàtic disponible en la pàgina web de l’Agència www.aven.es.
8. Lloc de presentació de sol·licituds i termini.- Les sol·licituds i la documentació annexa podran presentar-se en la seu de l’Agència Valenciana de l’Energia a València, carrer Colom núm. 1, 4a planta.
També podran presentar-se en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’opte per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada per l’oficina de Correus abans de ser certificada.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals, comptat a partir de l’endemà de la data de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{de l' 1 de febrer a l' 1 de ,març} En tot cas, quan el dia concret de finalització del termini siga dissabte o inhàbil en el municipi on residix l’interessat o en la seu de l’AVEN, es prorrogarà al primer dia hàbil següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia