sábado, 7 de enero de 2012

Oferta d’ocupació pública 2008. Ajuntament de la Vall d’Uixó (Plana Baixa-Castelló)

Ajuntament de la Vall d’Uixó - Ayuntamiento de La Vall d’Uixó
Oferta d’ocupació pública 2008. [2011/13206]
Oferta de empleo público 2008.
[2011/13206]

Resolució de 28 de desembre de 2011, de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó (Castelló), referent a la convocatòria per a proveir diverses places:
En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 151, de 10 de desembre de 2011, s’han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:
1 plaça de notificador, pertanyent a l’escala d’administració general, subescala subalterna, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
1 plaça d’operari de cementiri, pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala serveis especials, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
2 places de treballador d’ajuda a domicili del SAD, pertanyent a l’escala d’administració general, subescala subalterna, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
4 places d’operari d’instal·lacions esportives, pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala serveis especials, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
La presentació de sol·licituds serà en 20 dies naturals, a partir de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de l’Estat.
Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d’anuncis.
www.lavallduixo.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia