sábado, 14 de enero de 2012

ajudes destinades a la realització de cursos del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida per a l’exercici 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social. ORDE 21/2011, de 28 de desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i convoquen ajudes destinades a la realització de cursos del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida per a l’exercici 2012. [2012/201]
ORDEN 21/2011, de 28 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se regulan y convocan ayudas destinadas a la realización de cursos del programa voluntario de comprensión de la sociedad valenciana Escuela de Acogida para el ejercicio 2012. [2012/201]
La Conselleria de Justícia i Benestar Social, dins dels límits pressupostaris aprovats per a la dita finalitat, concedirà ajudes a agents socials, entitats locals, col·legis professionals i universitats per a la realització de cursos del Programa Voluntari de Comprensió de la Societat Valenciana Escola d’Acollida per a l’exercici 2012.
ANNEX I Bases de la convocatòria d’ajudes destinades a la realització de cursos del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida per a l’exercici 2012
Primera. Objecte de la subvenció.- 1. Les ajudes s’atorgaran en concepte de subvenció a fi de contribuir al finançament dels gastos corrents derivats de la impartició del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida en la Comunitat Valenciana, per part d’agents socials, entitats locals, col·legis professionals i universitats degudament autoritzades per la Conselleria de Justícia i Benestar Social.
2. Les subvencions aniran destinades a finançar els gastos corrents derivats del desenrotllament de les activitats, sense que puguen entendre’s subvencionables els gastos relatius al funcionament ordinari de l’entitat que no tinguen relació directa amb els cursos objecte d’impartició, ni l’adquisició de material inventariable.
3. Els cursos objecte de finançament hauran de ser executats a la Comunitat Valenciana durant l’exercici 2012 i aniran dirigits a persones immigrants que residisquen en qualsevol municipi del seu àmbit territorial.
Segona. Requisits dels sol·licitants.- Podran sol·licitar les ajudes els agents socials, entitats locals, col·legis professionals i universitats que complisquen els requisits següents:
a) Haver sigut autoritzades per a la impartició mitjançant una resolució expedida per la conselleria competent en matèria d’immigració, tal com establix l’Orde 11/2010, de 27 de setembre, que regula l’autorització per a la impartició del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida.
b) Estar legalment constituïdes i inscrites en el registre administratiu que en funció de la seua naturalesa jurídica li corresponga.
c) Estar al corrent del compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.
d) No concórrer en elles cap de les circumstàncies establides en l’article 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Tercera. Característiques dels cursos objecte de subvenció.- Per a ser finançables els cursos del programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d’Acollida, el finançament dels quals serà objecte de la present convocatòria, hauran de reunir les característiques següents:
a) Els continguts dels dits cursos respondran als establits per al programa voluntari de comprensió de la societat valenciana en l’article 6 del Decret 93/2009, de 10 de juliol, del Consell.
b) Hauran de ser impartits en règim de gratuïtat per a les persones immigrants que hi assistisquen i amb mitjans materials adequats per a proporcionar les activitats contingudes en el programa Escola d’Acollida.
c) Tindran una duració mínima de 40 hores lectives.
d) Hauran de ser impartits per diplomats o llicenciats en aquelles especialitats que tinguen relació amb les matèries que s’han d’impartir.
Els professors seran voluntaris, en cap cas rebran remuneració.
e) La ràtio d’alumnes per curs no podrà ser inferior a 20 ni superior a 40.
f) L’edat mínima per a participar en els cursos és de 18 anys.
Quarta. Formalització de sol·licituds i terminis.- 1. Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que s’acompanya, com annex II, a la present convocatòria i aniran dirigides a la Direcció General d’Integració i Cooperació de la Conselleria de Justícia i Benestar Social. Estos models de sol·licitud també estan a disposició dels interessats en la pàgina web http://www.cic.gva.es.
2. Les sol·licituds, junt amb els annexos i la documentació, hauran d’estar degudament formalitzades i subscrites per qui tinga la representació de l’entitat i podran presentar-se en el Registre de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, siti en el passeig de l’Albereda, 16, de València (CP 46010) o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (BOE núm. 285, de 27 de novembre).
En cas d’enviament per correu certificat, la presentació de la documentació en la corresponent oficina de correus ha d’efectuar-se en sobre obert a fi que l’exemplar destinat a la Conselleria de Justícia i Benestar Social siga segellat i datat abans de ser certificat, de conformitat amb l’article 31 del Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el reglament que regula la prestació dels servicis postals (BOE núm. 313, de 31 de desembre).
4. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà d’un mes a comptar de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 14 de gener al 13 de febrer de 2012,a.i.}L’incompliment del dit termini determinarà automàticament l’exclusió de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia