sábado, 14 de enero de 2012

ajudes dirigides als programes d’assistència i promoció de beneficis destinats a les famílies nombroses, per a l’exercici corresponent a l’any 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social. ORDE 20/2011, de 28 de desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i es convoquen ajudes dirigides als programes d’assistència i promoció de beneficis destinats a les famílies nombroses, per a l’exercici corresponent a l’any 2012. [2012/200] ORDEN 20/2011, de 28 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la cual se regulan y convocan ayudas dirigidas a los programas de asistencia y promoción de beneficios destinados a las familias numerosas, para el ejercicio correspondiente al año 2012. [2012/200]
1. Objecte.- La present orde té com a objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a l’exercici 2012 per mitjà del procediment de concurrència competitiva, dirigides a programes destinats a afavorir les famílies nombroses a la Comunitat Valenciana.
Els programes esmentats promouran el desplegament d’actuacions que perseguisquen els objectius següents:
1. Assessorament i suport als membres de les associacions de famílies nombroses. 2. Obtenció de beneficis per a totes les famílies nombroses que tinguen reconeguda la condició esmentada per mitjà del títol de família nombrosa.
2. Convocatòria.- S’aprova la convocatòria d’ajudes per a l’any 2012, que es regiran pel que disposen les bases establides en l’annex d’esta orde, juntament amb els models de sol·licitud, de justificació i de seguiment que l’acompanyen.
ANNEX
Bases
Primera. Entitats sol·licitants.- A l’efecte d’esta orde, podran ser entitats sol·licitants les entitats privades que no tinguen finalitat lucrativa o les fundacions de titularitat pública.
Segona. Requisits generals de les entitats sol·licitants.- Les entitats han de complir els requisits següents:
1. Estar legalment constituïdes.
2. No tindre fi de lucre.
3. Tindre com a fi primordial en els seus estatuts la promoció de beneficis per a les famílies nombroses, o bé es desprenga de la seua actuació general que l’activitat esmentada està entre els seus fins.
4. Tindre implantació a la Comunitat Valenciana.
5. Estar inscrites en el Registre General dels Titulars d’Activitats, de Servicis i Centres d’Acció Social de la Comunitat Valenciana, prèviament a la concessió de l’ajuda. No obstant això, les entitats de titularitat pública es consideraran registrades d’ofici i estan exceptuades d’acreditar este requisit.
6. Disposar de l’estructura i capacitat suficient per a garantir el compliment dels objectius i acreditar l’experiència necessària per a això.
Tercera. Programes objecte de subvenció
1. Podran subvencionar-se els programes següents:
a) Assistència a les famílies nombroses (informació, suport en els tràmits que s’hagen de realitzar per a qualsevol benefici que puguen obtindre, etc.).
b) Promoció i consecució de beneficis destinats a estes siga quina siga la seua índole, i independentment que s’establisquen per les empreses, entitats, l’administració, etc.
2. Els beneficis obtinguts hauran de poder ser disfrutats per totes les famílies nombroses amb títol en vigor, que residisquen a la Comunitat Valenciana i complisquen els requisits que s’establisquen per al benefici concret, sense que estiga tancat exclusivament a les famílies associades a les associacions subvencionades.
No obstant això, els beneficis obtinguts podran estendre’s a altres col·lectius o tipologies de família.
Octava. Terminis de presentació.- El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes, comptador a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 14 de gener al 13 de febrer de 2012,a.i.}
Novena. Lloc de presentació.- 1. La sol·licitud es presentarà en tres exemplars, en el lloc i amb el model que siga procedent. Les sol·licituds es trobaran a disposició dels sol·licitants en les direccions territorials de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, en les oficines PROP i en la pàgina web de la Generalitat.
2. Les sol·licituds es presentaran, juntament amb la documentació requerida, en el Registre de la Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, tenint en compte els criteris següents:
a) En la província on es desenrotlle l’actuació per a la qual se sollicita subvenció, si l’àmbit d’esta és provincial i l’entitat té la seu en la província esmentada.
b) En la província on tinga la seu l’entitat, si l’actuació té un àmbit major en una província i l’entitat té la seu a la Comunitat Valenciana.
c) En la província on més implantació es preveu que tindrà l’actuació si fóra subvencionada, si l’entitat no té la seu a la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia