martes, 24 de enero de 2012

11 places (gestor) tècnic superior de suport a la investigació , subgrup A1. (codi: 2012/P/FC/C/1). Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2012, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, tècnic superior de suport a la investigació (gestor), pel sistema de concurs oposició, per al campus de València (codi: 2012/P/FC/C/1). [2012/566]
RESOLUCIÓN de 19 de enero de 2012, de la Universitat Politècnica de València, por la que se convocan pruebas selectivas de acceso al grupo a subgrupo A1, sector administración especial, técnico superior de apoyo a la investigación (gestor), por el sistema de concurso oposición (código: 2012/P/FC/C/1). [2012/566]
Objecte de la convocatòria.- 1.1 Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per a cobrir 11 places vacants del grup A, subgrup A1, sector d’administració especial, tècnic superior de suport a la investigació (gestor) de la Universitat Politècnica de València, pels torns que a continuació s’indiquen i fins a un màxim d’un 10% addicional, de conformitat amb el que disposen els articles 61.8 i 70 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic:
Torn lliure 6
Torn lliure – quota de discapacitat 1
Torn promoció interna 4
Condicions generals dels aspirants. 2.1 Per a l’admissió a aquestes proves selectives, els aspirants han de reunir els requisits següents:
2.1.2. Torn d’accés lliure.
a) Tindre la nacionalitat espanyola, o ser nacional dels estats membres de la Unió Europea, els cònjuges dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, siga quina siga la seua nacionalitat, sempre que no estiguen separats de dret i els seus descendents, i als del seu cònjuge sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de 21 anys o majors d’eixa edat dependents.
Així mateix, s’estén igualment a les persones incloses en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals siga d’aplicació la lliure circulació de treballadors.
b)Tenir complits els 16 anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c)Estar en possessió del títol que consta en l’annex I, o complir les condicions per a obtenir-lo en la data que acabe el termini de presentació d’instàncies.
Sol·licituds. 3.1. Forma. Els qui desitgen prendre part en aquestes proves selectives, hauran de presentar una instància, segons el model oficial, que haurà d’imprimir-se des de la pàgina d’Internet d’accés públic de la Universitat Politècnica de València (www.upv.es/rrhh).
Cada instància tindrà assignat un número identificador de referència, que serà diferent per a cada una.
Haurà de presentar-se necessàriament un joc de tres còpies impreses mitjançant la pàgina d’Internet mencionada (còpies per al Registre General, el Servei de Recursos Humans i la persona interessada).
En les dependències de la Universitat Politècnica de València es posarà a disposició de les persones interessades que ho demanen els recursos informàtics suficients per a accedir a l’esmentada pàgina web, emplenar i imprimir la instància.
3.2. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana; {del 25 de gener al 16 de febrer de 2012,a.i.} cal adjuntar una fotocòpia del document nacional d’identitat o del passaport en el cas dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats a què s’aplique la lliure circulació de treballadors i treballadores. La publicació de la convocatòria en el BOE únicament tindrà caràcter informatiu.
3.3. La presentació de sol·licituds es podrà efectuar en el Registre General de la Universitat Politècnica de València, edifici 3F, planta baixa, al costat del Rectorat, camí de Vera, s/n, CP 46071 València; en el Registre de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, plaça de Ferrándiz i Carbonell, s/n, Alcoi; en el Registre de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, carrer Pararimf, número 1, Grau de Gandia, o en qualsevol de les formes establides en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, redactat segons la Llei 4/1999, de 13 de gener.
3.4. Els drets d’examen seran 27,36 €, que caldrà ingressar en el compte corrent número 2077 0724 68 3100033835 «Taxes», de la Caixa d’Estalvis de València (Bancaixa), a la urbana 724, situada a la Universitat Politècnica de València, camí de Vera, s/n, CP 46071 València.
ANNEX I
Denominació del lloc: tècnic superior de suport a la investigació. Gestor
Unitat: Comissió d’R+D+I.
Centre de destinació: Estructures d’Investigació.
Localitat: València.
Catalogació del lloc: grup A, subgrup A1, 22 E040.
Titulació: llicenciatura, títol d’Enginyeria, d’Arquitectura, grau o titulació
equivalent.
Requisit: coneixement de llengua anglesa equivalent al nivell B2 de l’Escola Oficial d’Idiomes.
www.upv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia