lunes, 30 de enero de 2012

35 beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de comunicació en les dependències de Presidència de la Generalitat, durant l’ex

ORDE 1/2012, de 19 de gener, del conseller de Presidència i Vicepresident del Consell, per la qual es convoca la concessió de 35 beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de comunicació en les dependències de Presidència de la Generalitat, durant l’exercici 2012/2013. [2012/819]
ORDEN 1/2012, de 19 de enero, del conseller de Presidencia y vicepresidente del Consell, por la que se convoca la concesión de 35 becas para la realización de prácticas profesionales en materia de comunicación en las dependencias de Presidencia de la Generalitat, durante el ejercicio 2012/2013. [2012/819]
Objecte.- Les beques que es regulen en estes bases tenen com a objectiu completar i desenrotllar la formació acadèmica de jóvens titulats en Ciències de la Informació, branques Periodisme, Imatge i So i Comunicació Audiovisual: a través de la realització de pràctiques professionals en organismes i unitats dependents de la Presidència de la Generalitat, en aquelles tasques relacionades amb l’esmentada titulació que siguen adequades per a adquirir formació complementària i especialització.
Nombre i organisme en què efectuaran les pràctiques.- 1. Es convoquen 35 beques, d’acord amb les classes següents:
classe PE (periodistes),
classe PEA (periodistes en delegació d’Alacant),
classe PEC (periodistes en delegació Castelló),
classe PEFD (periodistes cap de setmana) i
classe AU (audiovisuals).
2. Les persones beneficiàries de les beques realitzaran les pràctiques en organismes i unitats dependents de la Presidència de la Generalitat.
Requisits que han de tindre els sol·licitants.- 1. Les persones que sol·liciten participar en la convocatòria han de tindre els requisits següents en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:
a) No ser major de 35 anys.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat indicat a continuació, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen passat més de cinc anys des de la seua obtenció.
Classe PE, PEA, PEC i PEFD: llicenciatura en Ciències de la Informació, branca llicenciatura Periodisme, o llicenciatura en Comunicació Audiovisual.
Classe AU: llicenciatura en Ciències de la Informació, branca d’Imatge Audiovisual i Auditiva o llicenciatura en Comunicació Audiovisual.
c) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
De conformitat amb allò que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, l’esmentat termini començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor de l’esmentada norma (09.09.2009).
d) No trobar-se sotmés a les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2. No podran optar a estes beques els qui, en el moment de publicarse la convocatòria, ja estiguen gaudint d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a esta beca que s’està disfrutant o que falten menys de dos mesos perquè finalitze.
Duració de la beca i prorroga. 1. El període de duració de les beques serà de dotze mesos des de la data que s’indique en la resolució de concessió, que serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, data d’inici que no podrà ser anterior al 31 de març de 2012.
2. El conseller de Presidència i vicepresident del Consell podrà prorrogar el període de duració, sense necessitat de nova convocatòria, per un període màxim de dotze mesos addicionals sempre que hi haja disponibilitat pressupostària corresponent i el desenrotllament de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
Dotació econòmica individual i pagament de la beca.- 1. La dotació econòmica de cada una de les beques serà de mil (1.000) euros mensuals bruts.
Sobre l’esmentat import s’ha de realitzar la retenció corresponent a compte de l’impost sobre la renda de les persones físiques, així com la corresponent cotització a la Seguretat Social en els termes establits en el Reial Decret 1493/2011, de 24 d’octubre, i les altres que, si és el cas, pogueren correspondre.
Termini, lloc i forma de presentació de les sol·licituds.- 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 31 de enro al 16 de febrero de 2012, a.i.}
2. Les persones que aspiren a obtindre una beca han de presentar exclusivament per via electrònica la sol·licitud dirigida a la Direcció General de Relacions Informatives de Presidència i han d’especificar l’especialitat o classe de beca a què s’opta, així com currículum de forma completa segons els models normalitzats que estaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia