sábado, 14 de enero de 2012

ajudes dirigides a programes especialitzats d’intervenció i atenció a la família, per a l’exercici corresponent a l’any 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social. ORDE 22/2011, de 29 de desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regulen i convoquen ajudes dirigides a programes especialitzats d’intervenció i atenció a la família, per a l’exercici corresponent a l’any 2012. [2012/219]
ORDEN 22/2011, de 29 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la cual se regulan y convocan ayudas dirigidas a programas especializados de intervención y atención a la familia, para el ejercicio correspondiente al año 2012. [2012/219]
1. Objecte.- La present orde té com a objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a l’exercici de 2012, per mitjà del procediment de concurrència competitiva, dirigides a entitats que no tinguen finalitat lucrativa que desenrotllen projectes i programes d’intervenció especialitzada amb famílies.
Els esmentats programes promouran el desenrotllament d’actuacions que tinguen com a finalitat els següents objectius:
1. Escola de família.
2.
Foment d’activitats del voluntariat en intervenció familiar.

3.
Sosteniment de les entitats.

2. Convocatòria.- S’aprova la convocatòria d’ajudes per a l’any 2012, que seran regides pel que disposen les bases establides en l’annex I d’esta orde, junt amb els models de sol·licitud, justificació i seguiment que l’acompanyen.
ANNEX I
Bases generals de la convocatòria
Primera. Entitats sol·licitants.- Als efectes d’esta orde, podran ser entitats sol·licitants les entitats privades que no tinguen finalitat lucrativa o les fundacions de titularitat pública.
Segona. Requisits generals de les entitats sol·licitants.- Les entitats han de complir els requisits següents:
1. Estar legalment constituïdes.
2. No tindre ànim de lucre.
3. Tindre com a finalitat primordial en els seus Estatuts la realització de les activitats a què faça referència el programa o servici respecte al qual se sol·licita subvenció, o que es puga deduir de la seua actuació general que l’esmentada activitat està entre els seus fins.
4. Estar inscrites al Registre General dels Titulars d’Activitats, de Servicis i Centres d’Acció Social de la Comunitat Valenciana, prèviament a la concessió de l’ajuda. No obstant això, les entitats de titularitat pública s’entendran registrades d’ofici, i estaran exceptuades d’acreditar l’esmentat requisit.
5. Disposar de l’estructura i capacitat suficient per a garantir el compliment dels objectius, i acreditar l’experiència necessària per a això. ...
Tercera. Conceptes subvencionats.- Les ajudes podran concedir-se pels conceptes següents:
1. Personal: pagament dels salaris i Seguretat Social dels/de les professionals que intervenen en els distints programes i servicis previstos en l’àmbit de la present orde.
2. Sosteniment: altres gastos necessaris per al funcionament d’estos programes i servicis, excepte els expressament exclosos.
3. Agrupació de conceptes: si està justificat per les característiques del programa o servici, l’òrgan competent per a resoldre podrà unificar els conceptes de personal i sosteniment. No obstant això, per tal de garantir que es desenrotlle adequadament l’actuació, la resolució podrà indicar la tipologia i el nombre mínim de personal subvencionat que ha d’atendre-la.
Octava. Terminis de presentació.- El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes comptat a partir de l’endemà al de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 14 de gtener al 13 de febrer de 2012,a.i.}
Novena. Lloc de presentació.- 1. La sol·licitud es presentarà al lloc i amb el model que siga procedent.
Les sol·licituds es trobaran a disposició de les sol·licitants a les direccions territorials de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, a les oficines PROP i en la pàgina web de la Generalitat.
2. Les sol·licituds es presentaran, junt amb la documentació requerida, al Registre de la Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Benestar Social; ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia