miércoles, 8 de febrero de 2012

1 plaça d’administració general, (A1) en el Servei Jurídic.escala tècnica de la Universitat d'Alacant (grup A, subgrup A1), referència A01/12.

Universitat d’Alacant / Universidad de AlicanteRESOLUCIÓ d’1 de febrer del 2012, de la Universitat d’Alacant, per la qual es convoquen proves selectives per a l’ingrés en l’escala tècnica d’aquesta universitat (grup A, subgrup A1), referència A01/12. [2012/1117]
RESOLUCIÓN de 1 de febrero de 2012, de la Universidad de alicante, por la que se convocan pruebas selectivas para el ingreso en la escala técnica de la misma (grupo A, subgrupo A1), referencia A01/12. [2012/1117]
Primera. Normes generals. 1.1. Es convoquen proves selectives per a cobrir una plaça de l’oferta d’ocupació de la Universitat d’Alacant de l’any 2005, grup A, subgrup A1, escala tècnica (referència A01/12), pel sistema general d’accés lliure per a ocupar llocs d’administració general, en el Servei Jurídic.
Segona. Requisits de les candidates o candidats. 2.1. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, les o els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
2.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola, ser nacional dels estats membres de la Unió Europea o estar inclòs en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes establits en l’apartat 1 de l’article 54 de la Llei 10/2010, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana. També podran participar-hi el cònjuge, els descendents i descendents del cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret, menors de 21 anys o majors d’aquesta edat dependents.
2.1.2. Haver complit els 16 anys i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa.
2.1.3 Estar en possessió o en condicions d’obtenir la llicenciatura en dret o grau corresponent. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger caldrà tenir la credencial que n’acredite l’homologació.
2.1.4. Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a exercir les funcions o tasques corresponents.
Tercera. Sol·licituds 3.1. Els qui vulguen prendre part en aquestes proves selectives hauran de fer-ho constar en la instància que serà facilitada gratuïtament en l’oficina principal del Registre General de la Universitat (edifici del Rectorat i Serveis Generals), i que figura com a annex V a aquesta convocatòria.
3.2. La presentació de sol·licituds es farà en l’oficina principal del Registre General de la Universitat o en les oficines auxiliars, situades en les secretaries de centre i en la Seu d’Alacant, en el termini de 20 dies naturals comptadors a partir de l’endemà del de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat, en què apareixerà la data de publicació d’aquesta en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia