viernes, 24 de febrero de 2012

6 beques per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari. (Conselleria de Governa

ORDE 1/2012, de 17 de febrer, de la Conselleria de Governació, per la qual es convoquen sis beques per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari. [2012/1853]
ORDEN 1/2012, de 17 de febrero, de la Conselleria de Gobernación, por la que se convocan seis becas para la realización de prácticas profesionales en la Dirección General de Coordinación del Desarrollo Estatutario. [2012/1853]
1. Convocar, en règim de concurrència competitiva, sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, la concessió de sis beques destinades a llicenciats i diplomats universitaris, o amb titulacions equivalents, per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari durant l’exercici 2012.
Esta convocatòria té com a objecte donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de titulats superiors i diplomats, posant en relació els coneixements adquirits i aquelles noves realitats o perspectives de futur que puguen derivar-se de la gestió de les polítiques de la Generalitat destinades al desenrotllament i promoció de l’Estatut d’Autonomia i de l’autogovern, recuperació del dret foral civil valencià i promoció, impuls i investigació de les tradicions i institucions pròpies del poble valencià.
2. L’import màxim destinat a finançar les (6) beques esmentades ascendix a 66.000 euros (seixanta-sis mil euros)...
ANNEX I
Bases de la convocatòria de sis beques per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari
Objecte i nombre de beques. 1. Esta convocatòria té com a objecte la concessió de sis beques, sota els principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no-discriminació, per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari, destinades a donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de llicenciats i diplomats universitaris, o amb titulacions equivalents, posant en relació els coneixements adquirits i aquelles noves realitats o perspectives de futur que puguen derivar-se de la gestió de les polítiques de la Generalitat destinades al desenrotllament i promoció de l’Estatut i de l’autogovern, la recuperació del dret foral civil valencià i la promoció, impuls i investigació de les tradicions i institucions pròpies del poble valencià.
2. La concessió de les beques es distribuirà de la manera següent:
a) Pràctiques en ciències socials i jurídiques. Es concediran cinc beques a sol·licitants que posseïsquen la llicenciatura en Dret.
b) Pràctiques en ensenyaments tècnics. Es concedirà una beca a un dels sol·licitants que tinga la titulació d’Enginyeria Tècnica en Informàtica.
Dotació econòmica.-... la quantitat inicial de percepció per a les beques sotmeses a l’àmbit d’aplicació del decret esmentat, cada una de les beques que es concedisca en el marc d’esta convocatòria estarà dotada amb 1.000,00 € (mil euros) bruts mensuals.
Sol·licitants i requisits. 1. No podran optar a estes beques els qui, en el moment de publicarse la convocatòria, ja estiguen gaudint d’una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, excepte en els supòsits següents:
a) Quan es tracte de sol·licitants que estiguen gaudint d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat i resten menys de dos mesos perquè finalitze.
b) Quan es tracte de sol·licitants que, en el moment de concórrer a esta convocatòria, estiguen gaudint d’una beca per a la realització de pràctiques professionals a la Direcció General de Coordinació del Desenrotllament Estatutari, obtinguda en una convocatòria anterior.
2. Podran optar a obtindre una de les beques objecte d’esta convocatòria els qui complisquen, a l’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a) Ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea.
Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si pertoca, durant el procés de selecció.
b) No ser major de 35 anys.
c) Estar en possessió de qualsevol de les titulacions exigides per a concórrer a esta convocatòria, sense que hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua finalització.
d) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el termini esmentat començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor de la norma indicada (09.09.2009).
e) No estar sotmés a les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, cosa que s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible a la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es.
f) No patir cap malaltia o discapacitat que impedisca el compliment
de les obligacions inherents a la concessió i el desenrotllament normal de les pràctiques professionals.
Les persones amb discapacitat en qui no concórrega este impediment podran al·legar la condició de discapacitades, a l’efecte de dirimir el possible empat que puga produir-se en els termes que recull l’apartat quart de la base onze d’esta convocatòria.
Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud i el currículum de forma completa segons els models normalitzats, en el termini de 20 dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
2. Ambdós documents són obligatoris i estaran accessibles a la seu electrònica de la Generalitat (www.gva.es). En omplir estos formularis s’obtindrà l’autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, que es calcularà de forma automàtica a partir de la informació aportada en este. El resultat d’esta baremació es visualitzarà com un camp més del formulari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia