lunes, 6 de febrero de 2012

proves d’accés a les ensenyances de règim especial que conduïxen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, i a les for

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. RESOLUCIÓ de 23 de gener de 2012, de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents, per la qual es convoquen les proves d’accés a les ensenyances de règim especial que conduïxen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, i a les formacions esportives de nivell I i de nivell III. [2012/1119]
RESOLUCIÓN de 23 de enero de 2012, de la Dirección General de Ordenación y Centros Docentes, por la que se convocan las pruebas de acceso a las enseñanzas de régimen especial que conducen a las titulaciones oficiales de técnico deportivo y técnico deportivo superior, y a las formaciones deportivas de nivel I y de nivel III. [2012/1119]
Primer. Finalitat.- La present resolució té com a finalitat convocar les proves d’accés, a què fa referència l’article 31 del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre (BOE 08.11.2007), a les ensenyances de règim especial que conduïxen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, i a les formacions esportives de nivell I i de nivell III, que regula l’Orde EDU/3186/2010, de 7 de desembre, per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva (BOE 11.12.2010), i la seua modificació donada per l’Orde EDU/581/2011, de 7 de març per la qual es modifica l’Orde EDU/3186/2010, de 7 de desembre, per la que es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als que es referix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
Segon. Data de realització.- La prova d’accés es realitzarà el dissabte dia 3 de març de 2012, tant la corresponent per a accedir a les ensenyances de grau mitjà de tècnic esportiu i a les formacions esportives de nivell I, com la que corresponga per a accedir a les ensenyances de grau superior de tècnic esportiu superior i a les formacions esportives de nivell III.
Tercer. Lloc de realització.- Les proves d’accés es realitzaran en els següents centres docents públics:
Província d’Alacant:
IES Haygón. Av. Haygón, 50. Sant Vicent del Raspeig
Províncies de Castelló i València:
CIFP Complex Educatiu de Cheste.Carretera de València-Madrid s/n. Cheste
Quart. Període d’inscripció.- El període d’inscripció a les proves d’accés que es convoquen mitjançant esta resolució estarà comprés entre els dies 13 i 17 de febrer de 2012, ambdós inclosos.
Quint. Requisits.- De conformitat amb l’article 31 del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre, pel qual s’establix l’ordenació general de les ensenyances esportives de règim especial, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
1. Per a inscriure’s en la prova d’accés a les ensenyances de règim especial de grau mitjà de tècnics esportius o a les formacions esportives de nivell I:
a) No estar en possessió del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent a efectes acadèmics ni de titulacions equivalents a l’efecte d’accés segons s’indica en la disposició addicional dotze del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
b) Tindre, com a mínim, 17 anys complits a l’any de realització de la prova.
2. Per a inscriure’s en la prova d’accés a les ensenyances de règim especial de grau superior de tècnics esportius o a les formacions esportives de nivell III:
a) No estar en possessió del títol de Batxillerat o equivalent a efectes acadèmics, ni de titulacions equivalents a l’efecte d’accés segons s’indica en la disposició addicional dotze del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
b) Tindre una edat mínima de 19 anys i estar en possessió del títol
de tècnic esportiu en la corresponent modalitat o especialitat esportiva o
acreditar la superació del nivell II de la mateixa modalitat o especialitat
esportiva, o una edat mínima de 18 anys quan es posseïsca, a més del títol anterior, un títol de tècnic relacionat amb aquell a què es desitja accedir. Tant en l’un cas com en l’altre, l’edat mínima establida farà referència als anys complits a l’any de realització de la prova.
3. La prova d’accés a la formació professional de grau mitjà podrà substituir la prova d’accés al mateix grau de les ensenyances esportives.
4. La part comuna de la prova d’accés a la formació professional de grau superior podrà substituir la prova d’accés al mateix grau de les ensenyances esportives.
Sext. Sol·licitud.- 1. Per a efectuar la inscripció, les persones interessades hauran de presentar en un únic centre docent públic dels indicats en l’apartat tercer d’esta resolució:
a) Sol·licitud, d’acord amb el corresponent model que s’indica en els annexos I i II d’esta resolució.
b) Document nacional d’identitat o número d’identificació d’estranger, o si no n’hi ha, passaport, permís de residència o visat d’estudis.
c) Justificant de pagament de las taxes corresponents.
2. A més, per a concórrer a la prova d’accés a les ensenyances esportives de règim especial de grau superior de tècnics esportius, hauran d’acreditar estar en possessió del títol de tècnic esportiu en la modalitat, o si és el cas, especialitat esportiva corresponent; així mateix, per a les formacions esportives de nivell III, hauran d’acreditar la superació del nivell II de la mateixa modalitat o especialitat esportiva. L’acreditació es realitzarà mitjançant la presentació d’algun dels documents següents:
a) Fotocòpia compulsada del títol.
b) Fotocòpia compulsada del resguard acreditatiu del títol.
c) Certificació acadèmica que acredite estar en possessió del títol.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia