viernes, 10 de febrero de 2012

Ajudes transport i menjador de l’alumnat dels centres d’Educació Especial de titularitat privada concertats i de titularitat de corporacions locals co

ORDE 5/2012, de 26 de gener, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a subvencionar els servicis complementaris de transport i menjador de l’alumnat dels centres d’Educació Especial de titularitat privada concertats i de titularitat de corporacions locals convinguts, per a l’exercici econòmic 2012. [2012/1197]
ORDEN 5/2012, de 26 de enero, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas económicas para subvencionar los servicios complementarios de transporte y comedor del alumnado de los centros de Educación Especial de titularidad privada concertados y de titularidad de corporaciones locales convenidos, para el ejercicio económico 2012. [2012/1197]
ANNEX I - BASES DE LA CONVOCATÒRIA
Primera. Objecte de la subvenció. L’objecte d’esta subvenció és ajudar les famílies de l’alumnat escolaritzat en centres específics d’Educació Especial de titularitat privada concertats i de titularitat de corporacions locals convinguts, a sufragar els gastos dels servicis complementaris de transport i de menjador, de manera complementària respecte als imports que amb esta mateixa finalitat perceben com a beca, subsidi o subvenció, al llarg de l’exercici 2012, per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport o de qualsevol altra entitat pública o privada.
Els centres actuen, en este cas, com a entitats col·laboradores prestant el servici de transport i de menjador.
Estes ajudes es concediran pel procediment de concurrència, d’acord amb l’article 22 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i l’article 55 del Reglament General de Subvencions aprovat pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol.
Segona. Sol·licitants i requisits. 1. Els centres específics d’Educació Especial de titularitat privada concertats i de titularitat d’una corporació local convinguts que presten els servicis complementaris de transport i de menjador al seu alumnat sol·licitaran la subvenció prevista en esta convocatòria en qualitat d’entitat col·laboradora.
Com a entitats col·laboradores hauran de reunir tots els requisits que l’article 13 de la Llei 38/2003, General de Subvencions, determina.
2. No podran participar en esta convocatòria els centres que es troben en algun dels casos següents:
a) Aquells que no presten els servicis de transport o de menjador al seu alumnat.
b) Aquells la prestació del servici de transport o de menjador dels quals dispose d’un altre sistema de subvenció, públic o privat.
Quarta. Presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds s’han de formalitzar segons el model que acompanya com a annex II esta convocatòria i han d’anar dirigides a la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.
El model de sol·licitud i de documentació que ha d’acompanyar-la estan a disposició dels interessats en la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, i en la pàgina web següent:
http://www.edu.gva.es/ocd/areacd/es/abc/subvenciones.htm(castellà)
http://www.edu.gva.es/ocd/areacd/val/abc/subvenciones.htm (valencià)
2. La sol·licitud i la documentació que ha d’acompanyar-la poden presentar-se en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, en les direccions territorials d’Educació, Formació i Treball corresponents, o a través de qualsevol dels mitjans que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En cas d’enviament per correu certificat, la presentació de la documentació a l’oficina de correus corresponent s’ha de fer en un sobre obert, per tal que en la capçalera del primer full de la documentació presentada es facen constar clarament el nom de l’oficina i la data, el lloc, l’hora i el minut de l’admissió.
3.El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 10 de febrer al de 10 març de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia