martes, 21 de febrero de 2012

Ajudes per al desenrotllament de projectes d’investigació sanitària a la Comunitat Valenciana. Bases Generals. Conselleria de Sanitat.

Conselleria de Sanitat . ORDE 1/2012, de 8 de febrer, de la Conselleria de Sanitat, per la qual es regulen les bases generals del procediment de concessió dajudes per al desenrotllament de projectes d’investigació sanitària a la Comunitat Valenciana. [2012/1719]
ORDEN 1/2012, de 8 de febrero, de la Conselleria de Sanidad, por la que se regulan las bases generales del procedimiento de concesión de ayudas para el desarrollo de proyectos de investigación sanitaria en la Comunitat Valenciana. [2012/1719]
Objecte.- L’objecte de la present orde constituïx l’establiment de les bases generals que regiran el procediment de gestió i concessió de les diferents ajudes per al desenrotllament de projectes d’investigació, que es convoquen des de la Conselleria de Sanitat.
Àmbit d’aplicació.- Les bases generals recollides en esta orde seran aplicables per a les successives convocatòries que es realitzen des de la Conselleria de Sanitat d’ajudes en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, per al desenrotllament de projectes d’investigació en temàtiques relacionades amb l’àmbit sanitari.
Les convocatòries d’ajudes que es realitzen a l’empara d’esta orde podran constar de subprogrames diferenciats amb objectius i temàtiques diferents, que comptaran, si és el cas, amb els seus òrgans competents per a la instrucció i la resolució de les ajudes, dins de l’estructura orgànica i funcional vigent en la Conselleria de Sanitat.
Sol·licitants i beneficiaris.- Als efectes d’esta orde tindran la condició de sol·licitants i beneficiaris les institucions que duen a terme la seua activitat a la Comunitat Valenciana i que s’ajusten a algun dels tipus d’entitats següents:
a) Institucions sanitàries, centres i servicis dependents de la Conselleria de Sanitat o de l’Agència Valenciana de Salut. En el cas dels centres sanitaris que gestionen les seues activitats d’investigació per mitjà d’una fundació de dret privat, podran concórrer a les convocatòries a través d’estes entitats.

b) Centres públics d’I+D+i com són les universitats públiques, els organismes públics d’investigació de l’administració de l’Estat reconeguts per la Llei 14/2011, d’1 de juny, de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, els centres d’I+D amb entitat jurídica pròpia vinculats a l’administració general de l’Estat o a l’administració autonòmica de la Comunitat Valenciana, i els centres o instituts tecnològics la propietat i gestió dels quals siguen majoritàriament de les administracions públiques valencianes.
c) Entitats privades amb personalitat jurídica pròpia i sense ànim de lucre amb capacitat i activitat demostrada en investigació científica en l’àmbit de la salut.
d) Altres entitats privades amb entitat jurídica pròpia, com universitats, societats científiques, i centres de formació.
En les convocatòries que es realitzen a l’empara d’esta orde es podran establir restriccions a algun dels tipus de beneficiaris en funció de l’ajuda convocada.
Procediment de gestió d’ajudes
Convocatòria d’ajudes.- Les ajudes regulades en la present orde seran convocades mitjançant una resolució de la persona titular de la Conselleria de Sanitat o de l’Agència Valenciana de Salut, segons corresponga.
El procediment per a la concessió de les ajudes s’iniciarà d’ofici i els òrgans competents per a ordenar i instruir els procediments de concessió es designaran en les convocatòries corresponents.
Les disposicions de convocatòria detallaran almenys el contingut mínim previst en l’article 23 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Formalització i presentació de les sol·licituds.- 1. Les sol·licituds per a l’obtenció de les ajudes seran presentades per l’investigador responsable de la seua execució cientificotècnica, que haurà de tindre formalitzada amb l’entitat sol·licitant una vinculació funcionarial, estatutària o contractual en el moment de la sol·licitud, i amb previsió de mantindre almenys durant el període d’execució de l’ajuda.
2. Les sol·licituds s’adreçaran a l’òrgan competent per a instruir el procediment. Els models d’impresos normalitzats (sol·licituds i resta de la documentació), es determinaran de forma específica en cada una de les convocatòries, i estaran disponibles per al seu ompliment en l’adreça d’Internet de la Conselleria de Sanitat (www.san.gva.es).
3. Els sol·licitants efectuaran la presentació de la sol·licitud en el model normalitzat, junt amb els documents addicionals que en cada cas determinen les convocatòries.
4. Les sol·licituds, una vegada omplides, podran presentar-se al Registre General de la Conselleria de Sanitat, al carrer de Misser Mascó, 31, de València (46010), així com en els Servicis Territorials d’esta sitis a Alacant (c/ Girona, 26. 03001), a Castelló de la Plana (c/ Hort dels Corders, 12. 12001), i a València
(gran via de Ferran el Catòlic, 74. 46008), al Registre de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut, al carrer Juan de Garay, número 21, de València (46017), o en qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia