lunes, 6 de febrero de 2012

XIII edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones corresponent a l’any 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social.
ORDE 3/2012, de 27 de gener, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es convoca la XIII edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones corresponent a l’any 2012. [2012/1085]
ORDEN 3/2012, de 27 de enero, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se convoca la XIII edición del Premio Literario de Narrativa para Mujeres correspondiente al año 2012. [2012/1085]
1. Objecte.- Es convoca la XIII edició del Premi Literari de Narrativa per a Dones i s’aproven les bases que en regiran la concessió l’any 2012, que s’inclouen com a annex I de la present orde.
2. Premis.- Els premis consistiran en una placa i/o un diploma acreditatiu.
ANNEX I
BASES
Primera. Objecte.- Constituïx l’objecte de les presents bases regular el procediment de concessió, en la seua XIII edició, del Premi Literari de Narrativa per a Dones, corresponent a l’any 2012.
Segona. Participants.- Podrà participar qualsevol dona major d’edat i resident a la Comunitat
Valenciana i podrà presentar, com a màxim, dos obres.
Tercera. Premis.- 1. Es concedirà un primer premi i dos accèssits. Un d’estos recaurà necessàriament en l’obra d’una autora que pertanya a una associació de dones.
2. L’entrega dels premis i accèssits podrà realitzar-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona.
Quarta. Condicions tècniques de les obres.- 1. Les obres hauran de ser originals i inèdites en tota la seua extensió.
2. Els treballs podran ser presentats, indistintament, en valencià o en castellà.
3. Les obres es presentaran mecanografiades a doble espai, impreses en paper de mida DIN A4 per una sola cara.
4. Els treballs tindran una extensió mínima de 4 pàgines i màxima de 12.
5. El tema serà lliure i es valorarà, a més de la qualitat literària, la coherència narrativa, la defensa de valors no discriminatoris ni sexistes i la ruptura d’estereotips masculins i femenins tradicionals.
Quedaran exclosos aquells treballs l’autora, el contingut o la presentació dels quals no s’ajuste als requisits previstos en esta orde.
Quinta. Presentació de treballs i documentació.- 1. Els treballs s’entregaran en un sobre gran i tancat, en el qual s’indicarà únicament el títol i, només si l’autora pertany a una associació de dones, figurarà també la paraula «Associació». En el sobre s’inclouran 5 còpies, cada una d’estes precedida per una pàgina amb el títol i sense cap identificació de l’autora, i que no serà tinguda en compte per al còmput de l’extensió del treball.
2. Cada obra que es presente anirà acompanyada de la sol·licitud de participació corresponent, degudament omplida, el model de la qual s’adjunta com a annex II, i s’expressarà l’acceptació de les presents bases, i a la qual s’assignarà un número de registre.
...
6. En cas de pertànyer l’autora a una associació de dones, haurà d’aportar acreditació documental, que s’adjuntarà a l’apartat A) de la sol·licitud.
Sexta. Termini i lloc de presentació.- 1. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 15 de març de 2012.
2. Els treballs i la documentació que els acompanya es presentaran en qualsevol de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (av. d’Oscar Esplá núm. 33-35, 03006), Castelló de la Plana (c/ Ensenyament núm. 10, 12001) i València (c/ Nàquera núm. 9, 46003) o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia