miércoles, 22 de febrero de 2012

ajudes al transport universitari a la Comunitat Valenciana per al curs 2011-2012.

ORDE 6/2012, de 14 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes al transport universitari a la Comunitat Valenciana per al curs 2011-2012. [2012/1737]
ORDEN 6/2012, de 14 de febrero, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas al transporte universitario en la Comunitat Valenciana para el curso 2011-2012. [2012/1737]
ANNEX I
Bases per a la concessió dajudes econòmiques per al finançament de servicis de transport universitari
1. Finalitat.- La finalitat d’estes ajudes és facilitar l’accés a la universitat als alumnes universitaris que residisquen en poblacions diferents dels centres universitaris on cursen els seus estudis, quan concórreguen els requisits establits en les presents bases.
2. Beneficiaris.- Podran sol·licitar estes ajudes els ajuntaments, les associacions d’estudiants universitaris, les cooperatives de consumidors i usuaris l’objecte de les quals siga el transport universitari i, subsidiàriament, i per a aquelles rutes on no concórreguen algun d’estos, les empreses de transport públic regular permanent d’ús general.
3. Requisits:
a) La distància entre el centre universitari i la població o poblacions des de la qual es preste el servici no serà inferior a 20 km ni superior a 90 km.
b) El temps de duració del trajecte no serà superior a 90 minuts.
c) El servici haurà de prestar-se en períodes lectius del curs acadèmic 2011-2012 i els horaris hauran d’ajustar-se als de la jornada lectiva.
d) El punt de destí i el d’origen del retorn serà el corresponent campus universitari.
e) La prestació del servici es realitzarà a risc i ventura de l’empresa que haja de realitzar el transport, i sempre complint allò que disposa la normativa reguladora de l’activitat del transport.
f) En el supòsit d’empreses de transport públic regular permanent d’ús general, estes hauran d’aplicar un descompte als estudiants universitaris, que en cap cas podrà ser inferior al 25% de la tarifa oficial aprovada per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient per a l’any 2011.
4. Sol·licituds. Les sol·licituds, dirigides a la consellera d’Educació, Formació i Ocupació, han de formalitzar-se segons el model que figura com a annex II de la present orde.
La presentació de la sol·licitud implicarà l’autorització per l’interessat a la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació per a comprovar per mitjans telemàtics que està al corrent de les obligacions amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària, amb la Hisenda de la Generalitat i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.
No obstant això, el dit consentiment podrà ser denegat expressament pels sol·licitants, i en este cas hauran d’aportar els corresponents certificats que acrediten que estan al corrent de les obligacions amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària, amb la Hisenda de la Generalitat Valenciana i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.
5. Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 23 de febrer al 22 de març de 2012,a.i.}
6. Lloc de presentació. Les sol·licituds es presentaran en el Registre General de la Conselleria
d’Educació, Formació i Ocupació o en qualsevol dels llocs i pels procediments a què fa referència l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificat per la Llei 4/1999.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia