viernes, 10 de febrero de 2012

19 beques per a completar la formació de titulats en matèria de publicitat i telecomunicacions a través de la realització de pràctiques professionals

ORDE 4/2012, de 7 de febrer, de la Conselleria de Presidència, per la qual es convoca la concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de publicitat i telecomunicacions en les dependències de la Presidència de la Generalitat i en les conselleries o organismes que en depenen, durant l’exercici 2012/2013.
[2012/1314]
ORDEN 4/2012, de 7 de febrero, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convoca la concesión de becas para la realización de prácticas profesionales en materia de publicidad y telecomunicaciones en las dependencias de la Presidencia de la Generalitat y en las de las consellerias u organismos dependientes de las mismas, durante
el ejercicio 2012/2013. [2012/1314]
Convocar la concessió, en règim de concurrència competitiva, de 19 beques per a completar la formació de titulats en matèria de publicitat i telecomunicacions a través de la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Presidència de la Generalitat i en les conselleries o organismes que en depenen durant els exercicis 2012 i 2013.
Bases de la convocatòria per a la concessió de 19 beques per a completar la formació de titulats en matèria de publicitat i telecomunicacions per mitjà de la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Presidència de la Generalitat i en les conselleries o organismes que en depenen, durant l’exercici 2012 i 2013
Base primera. Objecte. Les beques que es regulen en estes bases tenen com a objecte completar i desenrotllar la formació acadèmica de jóvens titulats en Ciències de la Informació, branca de Publicitat i Relacions Públiques o en Publicitat i Relacions Públiques, i en Enginyeria Superior de Telecomunicacions o Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions, a través de la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Presidència de la Generalitat i en les conselleries o organismes que en depenen, en aquelles funcions relacionades amb les titulacions que siguen adequades per a adquirir la formació complementària i l’especialització.
Base segona. Nombre i organisme on s’efectuaran les pràctiques. 1. Es convoquen 17 beques per a la realització de pràctiques en publicitat (classe PB) i 2 beques en telecomunicacions (classe TE).
2. Les persones beneficiàries de les beques realitzaran les seues pràctiques en les dependències de la Presidència de la Generalitat i en les conselleries o organismes que en depenen a la localitat de València.
Base tercera. Requisits que han de reunir els sol·licitants. 1. Les persones que sol·liciten participar en la convocatòria hauran de reunir els requisits següents, en la data d’acabament del termini de presentació de les sol·licituds :
a) Classe PB: posseir el títol universitari en Ciències de la Informació, branca Publicitat i Relacions Públiques o en Publicitat i Relacions Públiques, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua obtenció.
Classe TE: posseir el títol universitari en Enginyeria Superior de Telecomunicacions o en Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua obtenció.
b) No ser major de 35 anys.
c) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el mencionat termini començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor de dita norma (09.09.2009). ...
Base quarta. Duració de la beca i pròrroga. 1. El període de duració de les beques serà de dotze mesos des de la data que s’indique en la resolució de concessió, la qual serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, data d’inici que no podrà ser anterior al 13 d’abril de 2012.
2. El període de duració podrà prorrogar-se sense necessitat d’una nova convocatòria per un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que hi haja la disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o ho aconselle.
Base quinta. Dotació econòmica individual i pagament de la beca 1. La dotació econòmica de cada una de les beques serà de mil (1.000) euros mensuals bruts.
Base sisena. Termini, lloc i forma de presentació de les sol·licituds 1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 11 al 28 de febrer de 2012, a.i.}
2. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran exclusivament per via electrònica la sol·licitud i especificaran l’especialitat o classe de beca a la qual s’opta, així com el currículum de forma completa segons els models normalitzats que s’inclouen en l’annex de les presents bases, sense perjuí de la normativa establida amb caràcter general sobre la presentació de sol·licituds davant de les administracions públiques. En cas d’incompliment d’esta obligació la persona interessada serà requerida perquè ho esmene.
3. Ambdós documents són obligatoris i estaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat www.seu.gva.es. Els formularis disponibles seran omplits a fi de poder obtindre l’autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, el qual es calcularà de forma automàtica a partir de la informació aportada. El resultat de la baremació es visualitzarà com un camp més del formulari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia