domingo, 28 de abril de 2013

ajudes econòmiques destinades a municipis i mancomunitats de municipis que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2013. // ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense finalitat lucrativa i altres entitats, per al foment del valencià en 2013.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport .  ORDE 25/2013, de 21 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques destinades a municipis i mancomunitats de municipis que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2013. [2013/3946]  (pdf 1.557KB)
Primer.- Es convoquen ajudes econòmiques per als municipis i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana destinades a la realització de programes i activitats de promoció de l’ús oficial i social del valencià durant l’any 2013.
Segon.- S’aproven les bases de la convocatòria, el model de sol·licitud i dels documents que s’adjunten com a annexos I, II, III i IV.
Tercer.- Les mencionades ajudes, per un import global màxim de 100.000 €, ...
 ANNEX I
Bases reguladores de la convocatòria de les ajudes econòmiques de 2013 destinades a municipis i mancomunitats de municipis que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià.
 
Objecte. 1. L’objecte d’estes bases és regular la convocatòria de les ajudes econòmiques destinades a les activitats de promoció de l’ús del valencià realitzades, durant l’any 2013, pels municipis i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana.
2. Estes bases constituïxen el text normatiu a què s’hauran d’acollir els destinataris del règim d’ajudes que s’establixen en esta orde.
Beneficiaris.
Poden optar a les ajudes els municipis i les mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana.
Objectius i costos subvencionables. Cada municipi o mancomunitat de municipis podrà sol·licitar subvenció pels dos programes previstos en esta convocatòria.
1. Programa A. Campanya municipal de sensibilització i promoció de l’ús del valencià. L’objectiu és promocionar l’ús del valencià en els diversos àmbits d’actuació municipal. Se subvencionen les campanyes que tinguen com a objecte incidir en l’àmbit públic amb la finalitat de donar suport a l’ús del valencià en la comunicació social i facilitar-ne la utilització per part dels ciutadans. Cada municipi o mancomunitat de municipis podrà demanar subvenció per una única campanya.
2. Programa B. Funcionament d’oficines o servicis de promoció de l’ús del valencià. L’oficina o servici ha d’estar dotat de personal especialitzat. Ha de disposar, com a mínim, d’una persona tècnica d’administració especial, subgrup A1 o subgrup A2, en promoció lingüística o assimilat.
Sol·licitud.  La sol·licitud ha de ser firmada per la persona que exercisca la representació, legalment establida, del municipi o de la mancomunitat de municipis.
Les instàncies, que s’han d’ajustar al model que figura com a annex II, s’han de dirigir a la Subdirecció General de Política Lingüística, de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i s’han de presentar, amb la informació i la documentació requerides en esta convocatòria, en el Registre General d’esta conselleria, en els de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló o València, ...
L’imprés de sol·licitud estarà disponible en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en Internet www.cece.gva.es/subval.
El termini de presentació d’instàncies serà de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde. {del 27 d'abril al 15 de maig de 2013, a.i.}
---------------------------------------------
Conselleria d’Educació, Cultura i Esport . ORDE 26/2013, de 21 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense finalitat lucrativa i altres entitats, per al foment del valencià en 2013. [2013/3951] (pdf 1.702KB)
Primer. Es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense finalitat lucrativa i altres entitats, destinades a la realització de programes i activitats de promoció de l’ús social del valencià dins dels àmbits d’actuació respectius.
Segon. S’aproven les bases de la convocatòria, el model de sol·licitud i dels documents que s’inclouen com a annexos I, II, III i IV d’esta orde.
Tercer. Les mencionades ajudes, per un import global màxim de 100.000 €, ...
 ANNEX I
Bases reguladores de la convocatòria de les ajudes econòmiques de 2013 destinades a les associacions cíviques sense ànim de lucre i altres entitats, per al foment del valencià
 
Objecte. 1. L’objecte d’estes bases és regular la convocatòria de les ajudes econòmiques per a activitats de foment del valencià realitzades durant l’any 2013 per associacions sense ànim de lucre i altres entitats.
2. Estes bases constituïxen el text regulador a què s’hauran d’acollir els destinataris del règim d’ajudes que s’hi establix. 
Beneficiaris. 1. Podran optar a les ajudes les associacions cíviques sense finalitat lucrativa, els sindicats, les associacions professionals i altres entitats sense finalitat lucrativa que estiguen legalment constituïdes.
També en podran ser beneficiaris els centres valencians en l’exterior que estiguen registrats en el registre adscrit a la direcció general de la Generalitat competent en matèria de centres valencians en l’exterior.
Objectius i costos subvencionables. L’objectiu d’estes ajudes és subvencionar els següents programes referits a activitats de promoció de l’ús del valencià.
Cada entitat només podrà sol·licitar subvenció per un dels tres programes previstos en esta convocatòria. Si alguna entitat en sol·licita per més d’un, serà exclosa en aquells programes per als quals sol·licita una quantia menor.
1. Programa A. Cursos d’ensenyament del valencià destinats a persones adultes.
2. Programa B. Activitats de l’entitat que tinguen com a objectiu afavorir, difondre i promoure l’ús del valencià en l’entitat o en la població en general.
3. Programa C. Funcionament d’oficines o servicis de promoció de l’ús del valencià de l’entitat.
Sol·licitud. La sol·licitud haurà d’anar firmada per la persona que represente legalment l’entitat. Les instàncies, que s’han d’ajustar al model que figura com a annex II, s’han de dirigir a la Subdirecció
General de Política Lingüística, de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i s’han de presentar, amb la informació i la documentació requerides en esta convocatòria, en el Registre General d’esta conselleria, en els de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló o València, ...
 El model de sol·licitud estarà disponible en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en Internet: www.cece.gva.es/subval.
El termini de presentació d’instàncies és de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 27 d'abril al 15 de maig de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia