lunes, 27 de mayo de 2013

1 plaça d’operari de neteja, per mitjà del sistema de concurs de mèrits; i constitucó de borsa de treball. Anunci. Ajuntament de Benimarfull (El Comtat-Alacant)

Ajuntament de Benimarfull (El Comtat-Alacant).
Convocatòria per a la contractació, en règim de personal laboral, d’una plaça d’operari de neteja, mitjançant el sistema de concurs de mèrits. [2013/5302] 
(pdf 147KB) 
Convocatoria para la contratación, en régimen de personal laboral, de una plaza de operario de limpieza, mediante el sistema de concurso de méritos. [2013/5302] (pdf 147KB)
Resolució del 4 d’abril de 2013, de l’Ajuntament de Benimarfull (Alacant), referent a la convocatòria per a proveir una plaça.
En el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant núm. 79, de data 29 d’abril de 2013, s’han publicat les bases que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça d’operari de neteja, per mitjà del sistema de concurs de mèrits; així mateix, es constituirà borsa de treball a fi de cobrir les possibles vacants.
La presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació d’este anunci en el Boletín Oficial del Estado.
Els successius anuncis referents a esta convocatòria seran publicats en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant i en el tauler d’anuncis / web de l’Ajuntament. www.benimarfull.es
Plaça Major, 2.  03827 Benimarfull, Alicante. Telèfon: 965.531.301

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia