jueves, 30 de mayo de 2013

borsa de treball de 22 monitors i monitores de temps lliure per desenvolupar les tasques de l’Escola Municipal d’Estiu de Formentera, pel procediment de concurs de mèrits.

1. Objecte de la convocatòria
1. L’objecte de la present convocatòria és la constitució d’una borsa de treball per cobrir necessitats urgents de contractació laboral temporal de monitors i monitores de temps lliure per desenvolupar les tasques de l’Escola Municipal d’Estiu de Formentera, pel procediment de concurs de mèrits.
2. Seran funcions dels monitors i monitores de temps lliure la participació en la programació, el desenvolupament i execució de les activitats de l’Escola Municipal d’Estiu.
3. La present convocatòria es publicarà en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Formentera, ubicat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) al carrer de Ramon Llull, núm. 6, a la pàgina web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat  i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), essent la data de publicació en el BOIB, la que servirà de còmput en el termini de presentació de les sol·licituds.
3. Procés selectiu
Les persones seleccionades seran contactades, per rigorós ordre de puntuació, fins un total de 22 monitors de temps lliure, i subjectes al règim de contractació laboral temporal que marca l’Estatut dels Treballadors, sense que això suposi cap alteració de la plantilla orgànica de la corporació ni de la Relació de llocs de treball.
El procés selectiu, constarà de les següents fases:
Primera fase: requisits dels aspirants
Per prendre part a la convocatòria serà necessari que les persones interessades, en la data de finalització del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, compleixin amb els següents requisits:
a) Ser espanyol o ciutadà d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats dels quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors.
b) Tenir 18 anys complits el dia de la finalització del termini d’admissió de sol·licituds.
c) No partir cap malaltia o defecte físic i/o psíquic que pugui impedir el desenvolupament de les funcions corresponents.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de les Administracions Públiques ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
e) Estar en possessió d’algun dels següents títols oficials o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:
1. Títol de monitor/a de temps lliure impartit per escoles de monitors de temps lliure reconegudes per institucions públiques.
2. Títol de director/a de temps lliure impartit per escoles de monitors de temps lliure reconegudes per institucions públiques.
3. Certificat de professionalitat de: dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.
4. Estar matriculat en el curs que condueix a l’obtenció del certificat de professionalitat de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil que es desenvolupa a Formentera, organitzat per l’àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, el SOIB i per el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
5. Tenir una titulació universitària (llicenciatura, diplomatura o grau) i/o de formació professional de grau superior, relacionats amb l’educació, l’esport, el lleure o el món social i haver estat contractat pel Consell Insular de Formentera en alguna de les edicions de l’escola d’estiu.
6. en període de pràctiques de les formacions de director/a o monitor/a de temps lliure (certificant la part teòrica finalitzada).
7. Títol del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació Sociocultural
f) Tenir el nivell B2 de català, acreditat mitjançant certificat o títol expedit per la Direcció de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears o equivalent. En el cas de no poder acreditar aquests coneixements, s’haurà de superar una prova de llengua catalana, que s’estableix en la base sisena.
És exigible el nivell B2 de català per assegurar la qualitat en la participació dels monitors i monitores de temps lliure tant en el procés d’elaboració de la programació, com en el seu desenvolupament, així com també en l’execució de les activitats proposades amb els participants de l’Escola municipal d’Estiu.
Segona fase: concurs de mèrits
...
4. Presentació de sol·licituds
1. Les sol·licituds per participar a les proves selectives seran presentades en el Registre General del Consell Insular de Formentera, de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), situat al carrer Ramon Llull núm. 6, Sant Francesc Xavier, Formentera, o en qualsevol de les formes establertes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de regim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (LRJAPIAC), dirigides al president del Consell Insular de Formentera, en el termini de 10 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).{del 26 de maig al 4 de juny de 2013, a.i.} Les sol·licituds registrades fora de termini seran excloses i s’arxivaran. Si l’últim dia de presentació fos diumenge o festiu, el termini s’entendrà ampliat fins el següent dia hàbil. Els restants i successius anuncis, es faran públics únicament en el tauler d’anuncis del Consell Insular i a la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat.
2. Els aspirants interessats a prendre part en el procés selectiu hauran de presentar la sol·licitud correctament emplenada, adjuntant original o fotocòpia compulsada de la documentació que s’indica:
a) Declaració jurada de que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la primera fase de la base tercera, referides sempre a la data de finalització del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, independentment que ho acreditin amb posterioritat a la finalització de procés selectiu.
b) Fotocòpia compulsada del DNI
c) Còpia compulsada de la titulació o certificat que acredita tenir cursats i aprovats els estudis que són requerits per a l’obtenció del títol corresponent, amb el justificant d’haver satisfet els drets d’expedició, sense prejudici de la posterior presentació del títol.
d) Acreditar el coneixement de la llengua catalana presentant el certificat emès per la Direcció de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears o equivalent.
e) Currículum vitae.
3. Els mèrits i les condicions personals a valorar en la fase de concurs de mèrits s’hauran de justificar amb documents degudament compulsats en presentar la sol·licitud per participar en aquest procés. Els aspirants confeccionaran un índex on quedin recollits de manera ordenada els mèrits al·legats.
No es valoraran els mèrits i les condicions no acreditats correctament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia