martes, 21 de mayo de 2013

Borsa de Treball de Tècnics d’educació infantil de l’Escola Infantil Municipal de Senyera. Ajuntament de Senyera (Ribera Alta-València)

Ajuntament de Senyera. [Butlletí Oficial de la Província de València Num. 119 de 21-V-2013]
 Edicte de l’Ajuntament de Senyera sobre aprovació de les bases de la convocatòria per a la formació d’una borsa treball per atendre substitucions, cobertura de llocs de treball vacants i necessitats temporals de la categoria de tècnics d’educació infantil.  (ver pdf)
EDICTEPer Resolució d’Alcaldia de 2 de maig de 2013 es van aprovar les següents bases que regiran la convocatòria pública de concurs-oposició lliure per a la formació d’una borsa de treball per a efectuar les substitucions, la cobertura dels llocs de treball vacants i les necessitats temporals dels llocs tècnics d’educació infantil de l’Escola Infantil Municipal de Senyera”, de naturalesa laboral, amb caràcter urgent per l’ampliació de places al proper curs 2013/14.
BASE PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.- La present convocatòria té com a objecte la constitució d’una borsa de treball per a efectuar les substitucions, la cobertura dels llocs de treball vacants i les necessitats temporals dels llocs tècnics d’educació infantil de l’Escola Infantil Municipal de Senyera”, de naturalesa laboral, amb caràcter urgent per l’ampliació de places al proper curs 2013/14.
 
BASE TERCERA. REQUISITS
• Tindre la nacionalitat espanyola, o bé, ser nacional de qualsevol estat membre de la Unió Europea.
• Ser major de 16 anys segons la legislació civil espanyola.
• No patir malaltia o defecte psíquic que impedisca l’exercici de la professió.
• No haver estat separat del servei a l’Administració Pública en virtut d’expedient disciplinari ferm, ni estar inhabilitat o suspès per a l’exercici de funcions públiques.
• Estar en possessió del títol de Tècnic en Educació Infantil (FP II o cicle medi o superior).
• Estar en possessió del grau elemental de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent.
Els aspirants hauran de complir tots els requisits en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies.
BASE SISENA. SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS: FORMA I TERMINIS.- Les persones interessades a participar en la convocatòria hauran d’omplir i presentar el model d’instància corresponent que estarà a la seua disposició en oficines municipals així com en la web municipal, i adjuntar la documentació següent, original o compulsada:
• Pagament de la taxa en els termes de l’Ordenança en vigor (30,00 €), amb el model d’autoliquidació que facilitarà l’ajuntament. Es consideraran automàticament exclosos els interessats que no acrediten el pagament amb data anterior a la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
• Còpia compulsada del DNI
• Còpia compulsada de la titulació acadèmica
• Declaració responsable de no estar incurs en cap causa d’inhabilitació o haver estat separat del servei
• Certificat mèdic oficial en què s’acredite l’aptitud per a desenvolupar el lloc de treball.
El termini per a la presentació de les instàncies serà de DEU DIES NATURALS a partir de la data de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València [Butlletí Oficial de la Província de València Num. 119 de 21-V-2013], al tauler d’anuncis de la Corporació i en la web municipal. 
www.senyera.es/  {del 22 al 31 de maig de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia