miércoles, 22 de mayo de 2013

Concurs per a la Creació d'una Mascota del Comerç de Cocentaina. Ajuntament de Cocentaina (El Comtat-Alacant)

Ajuntament de Cocentaina.
-APROBACIÓN BASES CONCURSO PARA LA CREACIÓN DE UNA MASCOTA DEL COMERCIO EN COCENTAINA [butlletí oficial de la província - alacant, 22 maig 2013 - n.º 95, pàgina 21]
BASES DEL CONCURS MASCOTA COMERÇ DE COCENTAINA, les quals es transcriuen a continuació d’acord amb allò disposat en l’art. 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
BASES: CONCURS PER A LA CREACIÓ D’UNA MASCOTA DEL COMERÇ DE COCENTANIA
1. PARTICIPANTS. Podran participar en el concurs tots els artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, que hi estiguen interessats, individualment o en equip.
2. TEMA. L’assumpte de les obres haurà de ser el COMERÇ DE LA LOCALITAT DE COCENTAINA i els treballs han de ser originals i inèdits, no haver-se presentat en altres concursos i que no siguen en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes. Els autors seran responsables, davant de l’Ajuntament, i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establert en aquestes bases.
Per al disseny, els participants hauran de tindre en compte els atributs que caracteritzen el comerç de Cocentaina: PROXIMITAT, QUALITAT, TRADICIÓ.
3. CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
. Seran de concepció i tècniques lliures, sempre que siga possible la seua reproducció física.
Els treballs es presentaren muntats a sang sobre suport rígid d’1 cm de grossària, com a mínim, sense vidre protector ni marc. El seu format serà vertical i grandària 50 cm x 70 cm
En el cas de realitzar l’obra amb sistemes informàtics, s’haurà d’aportar una reproducció de color amb les mesures i la resta de característiques anteriorment indicades, com també el corresponent suport magnètic amb tots els fitxers necessaris per a l’obtenció de fotolits, una fitxa tècnica dels procediments emprats, incloent-hi les fonts utilitzades i, si fóra el cas, els originals de les imatges digitalitzades en el seu format tiff o altres.
4. RETOLACIÓ. LLEGENDA. En la part posterior dels treballs figurarà el «nom de la mascota» que servirà per a preservar la identitat de l’autor fins a la decisió del jurat. Cada concursant podrà presentar un sol treball.
5. PREMI. S’estableix un únic premi de 500€ bruts per al cartell guanyador. A aquest import se li aplicarà la retenció corresponent d’IRPF. Aquest premi es finançarà amb càrrec a la partida 43110/22699 d’Activitats de Promoció Econòmica del Pressupost Municipal 2013.
Per a poder percebre el premi, serà necessari que el guanyador estiga al corrent de les seues obligacions tributàries i de la seguretat social, la qual cosa s’acreditarà mitjançant els corresponents certificats positius de l’AEAT i de la Seguretat Social. A més, el beneficiari no haurà de tindre cap deute pendent amb la Hisenda Municipal, la qual cosa s’acreditarà amb un certificat de la Tresorera municipal.
Si el beneficiari de la subvenció és, al seu torn, deutor de la hisenda municipal per qualsevol concepte, l’Alcaldia podrà decretar la compensació automàtica dels dits dèbits amb càrrec als crèdits pel premi.
6. PRESENTACIÓ. El termini finalitzarà el dia 26 de juliol de 2013 a les 14:00 hores.
Els treballs es presentaran, o s’enviaran degudament embalats, en el Registre de l’Ajuntament de Cocentaina, a la Plaça de la Vila, 1 (03820) Cocentaina -Alacant-; en dies hàbils (excepte dissabte) de 9:00 a 14:00 hores, on s’expedirà, si és el cas, un rebut acreditatiu de la seua presentació.
Es presentarà, a banda, un sobre tancat on s’inclourà el nom i cognoms del seu autor o autors, domicili i telèfon, i on cal adjuntar:
- una còpia confrontada del DNI
- una declaració jurada en la qual s’indique que l’esbós és original i inèdit
- una declaració jurada en què es faça constar que el sol·licitant no està incurs en cap dels supòsits prevists en els apartats 2n i 3r de l’article 13 de la Llei 38/2003, General de Subvencions.
En l’exterior del sobre ha de figurar, en lletres majúscules, el mateix «nom de la mascota» que aparega en l’obra presentada, sense constar cap al·lusió que permeta identificar el concursant, ja que el treball s’exclourà en cas contrari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia