miércoles, 25 de marzo de 2015

1 plaça de Programador/a, (A2) (CO/18/14). Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV)

Primer.- Convocar, en execució de l’Oferta d’Ocupació Pública 2014 del CHGUV, les proves selectives per a l’accés a una plaça de programador/a, grup A, sugrupo A2, inclosa en l’esmentada oferta (CO/18/14).
Segon.- Aprovar les normes o bases específiques per les quals s’ha de regir la referida convocatòria, que figuren com a annex I d’aquesta resolució.
ANNEX I
Bases específiques
Index
Base primera. Objecte i contingut.  Estes bases tenen com a objecte regular, juntament amb les bases generals aprovades mitjançant Resolució de la presidència del CHGUV de 23 de maig de 2013, el procés selectiu d’accés o ingrés, com a personal laboral fix, per a cobrir una plaça vacant del grup A, subgrup A2, programador/a, mitjançant el sistema de concurs-oposició, per torn lliure.
Base segona. Requisits específics de les persones aspirants que s’han d’afegir als establerts en la base general 5.  1. Les persones candidates han d’estar en possessió del títol de grau en Ingenieria informàtica, o Ingenieria tècnica informática, o equivalent.
Base tercera. Sol·licituds de participació. Forma, termini i lloc de formalització.  1. Les persones interessades disposen d’un model oficial de sol·licitud en suport informàtic que s’ha d’emplenar a través de la pàgina web corporativa del CHGUV (http://chguv.san.gva.es/empleopublico )d’acord amb les instruccions informatives corresponents que han d’estardisponibles en l’esmentada pàgina.
5. El termini de presentació de les sol·licituds de participació en este procés selectiu és de vint dies naturals comptadors a partir de l’endemà del dia de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 26 de març al 14 d'abril de 2015, a.i.}
Tercer. Aprovar el temari de l’esmentada convocatòria així com el barem de mèrits aplicable a la fase de concurs, que consten com annexos II i III respectivament.

Tercer.- Aprovar el temari de l’esmentada convocatòria així com el barem de mèrits aplicable a la fase de concurs, que consten com annexos II i III respectivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia