miércoles, 25 de marzo de 2015

15 places de facultatiu/iva especialista: (A1) . Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV)

Primer. Convocar, en execució de l’Oferta d’Ocupació Pública 2014 del CHGUV, les proves selectives per a l’accés a 15 places de facultatiu/iva especialista, grup A, sugrupo A1, distribuïdes per especialitats, per concurs oposició i torn lliure d’accès, segons es detalla en l’annex I de la present convocatòria.
ANNEX I
Dades de les convocatòries i distribució de places per especialitats
CODI DE CONVOCATÒRIA / ESPECIALITAT - PLACES CONVOCADES
CO/01/2014 / CARDIOLOGIA - 2
CO/02/2014 / CIRURGIA PLÀSTICA, ESTÈTICA I REPARADORA - 1
CO/03/2014 / DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÙRGICA I VENEREOLOGIA - 1
CO/04/2014 / CIRURGIA TORÀCICA - 1
CO/05/2014 / NEUROCIRURGIA - 3
CO/06/2014 / NEUROLOGIA - 1
CO/07/2014 / ONCOLOGIA MÈDICA - 2
CO/08/2014 / OTORRINOLARINGOLOGIA - 1
CO/09/2014 / RADIODIAGNÒSTIC - 3
Segon. Aprovar les normes o bases específiques per les quals s’ha de regir cadascuna de les convocatòries, que figuren com a annex II d’aquesta resolució.
ANNEX II
Bases específiques
ÍNDEX
Base primera. Objecte i contingut.  Estes bases tenen com a objecte regular, juntament amb les bases generals aprovades mitjançant Resolució de la Presidència del CHGUV de 23 de maig de 2013, el procés selectiu d’accés o ingrés, com a personal laboral fix, per a cobrir 15 places vacants de facultatiu/iva especialista del grup A/subgrup A1, mitjançant el sistema de concurs-oposició, per torn lliure.
Base segona. Requisits específics de les persones aspirants que s’han d’afegir als establerts en la base general 5
Base tercera. Sol·licituds de participació. Forma, termini i lloc de formalització.  1. Les persones interessades disposen d’un model oficial de sol·licitud en suport informàtic que s’ha d’emplenar a través de la pàgina web corporativa del CHGUVhttp://chguv.san.gva.es/empleopublico ), d’acord amb les instruccions informatives corresponents que han d’estar disponibles en l’esmentada pàgina.
5. El termini de presentació de les sol·licituds de participació en este procés selectiu és de vint dies naturals comptadors a partir de l’endemà del dia de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 26 de març al 14 d'abril de 2015, a.i.}
Tercer. Fixar els requisits específics que han de reunir les persones aspirants en funció de cadascuna de les especialitats convocades, y fer-los constar en l’annex III de la present resolució.

Quart. Aprovar el temari de cadascuna de les especialitats convocades així com el barem de mèrits aplicable a la fase de concurs d’estes, que consten com annexos IV i V respectivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia