lunes, 16 de marzo de 2015

subvencions destinades a entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana per al desplegament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme per a l’exercici 2015

Primer. Objecte de l’orde. Convocar subvencions destinades a les entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana que els permeten fer l’any 2015 activitats que fomenten la participació ciutadana.
Segon. Aprovació de les bases reguladores de la convocatòria. S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, i el model de sol·licitud per a les subvencions i uns documents relacionats, inclosos com a annex II.
Tercer. Finançament ... amb un crèdit màxim de 105.836 euros (cent cinc mil huit-cents trenta-sis euros).
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de l’orde. Estes bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions a entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana que els permeten fer activitats que fomenten la participació ciutadana per a l’exercici 2015, per a:
– Dissenyar i executar accions de formació en matèria de participació ciutadana i transparència, que afavorisquen una major relació de les entitats ciutadanes amb el seu entorn.
– Millorar la capacitat de les entitats per a desplegar el seu projecte associatiu i les activitats que se’n deriven, per mitjà de la transparència de les seues actuacions i el foment de la participació dels associats i associades en el dia a dia de l’entitat.
– Fomentar la cooperació interassociativa o el treball en xarxa amb altres entitats per a aconseguir interessos comuns i l’optimització de recursos, mitjans i informació.
Tercera. Beneficiaris. 1. Entitats que poden concórrer. Poden concórrer a la convocatòria que regulen estes bases les confederacions, federacions, associacions i fundacions de la Comunitat Valenciana o les que demostren activitat regular en esta comunitat autònoma, que complisquen, a més dels requisits establits en les bases de la present convocatòria, els següents:
– Estar inscrites en el Registre de Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana abans de l’1 de gener de 2015.
– Estar inscrites en el Registre Nacional d’Associacions o en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana o en els registres especials establits per la normativa.
– No estar sotmeses a les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiaris de subvencions que establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
– Estar adaptades, en el cas d’associacions, federacions i confederacions, a l’àmbit d’aplicació de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’Associació, i, en el cas de fundacions, a la Llei 8/1998, de 9 de desembre, de Fundacions (per a fundacions de la Comunitat Valenciana) o a la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de Fundacions (per a fundacions d’àmbit estatal).  ...
Quinta. Formalització de sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud s’ha de presentar en el termini de 15 dies hàbils, comptador des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana,{del 17 de març al 3 d'abril de 2015, a.i.} i s’adreça a la Direcció General de Transparència i Participació Ciutadana de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (al c/ d’En Bou, 9-11, de València 46001). També es pot presentar en els llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La sol·licitud també pot presentar-se per via telemàtica en el Portal de la Generalitat (www.gva.es ), accedint als apartats Administració en línia > Guia Prop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia