sábado, 21 de marzo de 2015

Borsa de treball de Tècnic/a Superior de Gestió, adscrites al servei de Gestió de la informació de l’Ajuntament de Sabadell.

Atès que per decret núm. 2400/2015, de data 5 de març, s’han aprovat les bases i la convocatòria del concurs públic de borsa de treball per proveir, amb caràcter interí, places de Tècnic/a Superior de Gestió, adscrites al servei de Gestió de la informació de l’Ajuntament de Sabadell.
Les bases d’aquesta convocatòria s’han publicat al BOPB amb núm. de registre 022015006750, de data 12 de març de 2015, i es poden recollir al Registre General de l’Ajuntament (c. Indústria núm. 10) o bé consultar a la següent adreça d’Internet: http://www.sabadell.cat.
La presentació d’instàncies serà de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 21 de març al 9 d'abril de 2015, a.i.} i es podran presentar al Registre General de l’Ajuntament o en la forma que determina l’art. 38 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia