lunes, 16 de marzo de 2015

prova de renovació de l’acreditació del personal del servici específic d’admissió. Conselleria de Governació i Justícia

1. Objecte i àmbit d’aplicació. 1. És objecte d’esta resolució la regulació de les bases així com la convocatòria de la prova per a la renovació de l’acreditació individual per a l’exercici de les funcions pròpies del servici específic d’admissió.
2. En virtut d’esta resolució, queda convocada la prova per a la renovació de l’acreditació esmentada.
3. La prova s’efectuarà a les 10.00 hores del dia 21 d’abril de 2015 en convocatòria única, a realitzar en les ciutats d’Alacant, Castelló de la Plana i València.
Els llocs de realització de les proves són els següents:
– Província d’Alacant: dependències del CdT, Centre de Turisme Alacant. Direcció: carrer Mont Tossal, s/n, d’Alacant.
– Província de Castelló: dependències de la Direcció Territorial de la Conselleria de Governació i Justícia a Castelló. Direcció: carrer Major, núm. 78, de Castelló de la Plana.
– Província de València: dependències de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES). Direcció: carrer Juan de Garay, núm. 21, de València.
4. Presentació de la documentació. 1. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud i la documentació referida en l’article anterior el dia de la prova i en el moment de la crida per a entrar a l’aula de l’examen.
2. L’aspirant que no presente tots o alguns dels documents indicats no serà admés per a la realització de la prova.

3. Si es presenta alguna documentació incorrecta o inexacta que constituïsca error no esmenable, serà tingut en compte als efectes de l’exclusió de la prova avaluadora encara efectuada esta per la persona interessada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia