jueves, 19 de marzo de 2015

borsa de treball per cobrir amb caràcter laboral temporal, la contractació de Monitors de Temps Lliure per a les escoles d’estiu i altres activitats que organitza l’Ajuntament de Sant Josep (Eivissa-Illes Balears)

Base primera.- Objecte de la convocatòria És objecte de la present convocatòria la provisió, mitjançant concurs de mèrits, d’una borsa de treball de caràcter laboral per cobrir amb caràcter laboral temporal, la contractació de MONITORS DE TEMPS LLIURE per a les escoles d’estiu i altres activitats de temps lliure que organitza l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, mitjançant el procediment de concurs. 
Base segona.- Condicions o requisits dels/de les aspirants. Per ser admeses al procés selectiu, les persones interessades han de complir, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, els següents requisits: 
a) Tenir la nacionalitat espanyola o ser estranger amb residència legal a Espanya
b) Tenir complerts setze anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa, d’acord amb la legislació vigent. 
c) No patir cap malaltia i posseir la capacitat física i psíquica necessària per realitzar les funcions corresponents. 
d) No haver estat separat/a, mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se incurs en cap dels supòsits d'incompatibilitat previstos en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. 
e) Estar en possessió el certificat de nivell B2 o equivalent (B) de català, expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitat o per un altre organisme equivalent. En cas de no estar-ne en possessió hauran de presentar-se i superar la prova de coneixements que realitzarà el Servei de Normalització Lingüística d’aquest Ajuntament. 
f) Estar en possessió del Títol Oficial de Graduat Escolar/ Graduat en Educació Secundaria Obligatòria (ESO), Formació Professional de Primer Grau o equivalent. 
g) Estar en possessió d’algun dels títols següents o en condicions d’obtenir-lo en la data en la qual acabi el termini de presentació d’instàncies: 
- Diploma de monitor/a d’activitats de temps lliure infantils i juvenils (formació regulada en el Decret 16/1984, de 23 de febrer, sobre reconeixement d’escoles d’educadors de temps lliure, BOIB núm. 5, de 20 de març). 
- Diploma de director/a d’activitats de temps lliure infantils i juvenils (formació regulada en el Decret 16/1984, de 23 de febrer, sobre reconeixements d’escoles d’educadors de temps lliure, BOIB núm. 5, de 20 de març). 
- Títol de tècnic/a superior en animació sociocultural (ensenyaments establerts en el Reial decret 2058/1995, de 22 de desembre, BOE de 21 de febrer de 1996). 
En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, s’haurà d’estar en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que ho acrediti, si és el cas, l’homologació. 
La titulació s’acreditarà mitjançant l’expedició dels títols corresponents per l’autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat podrà declarar també l’equivalència de títols. 
Amb caràcter previ a la formalització del contracte, l’interessat ha de manifestar que no desenvolupa cap feina o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/84, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al Servei de les Administracions Públiques, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. 
Els aspirants hauran de reunir els requisits establerts en aquestes bases a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los durant tot el procés selectiu. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a la contractació. 
Base tercera.- Presentació de sol·licituds 1.- Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu s’han d’ajustar al model normalitzat de sol·licitud (annex I). Es presentaran al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Sant Josep, dins del termini de vint dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB i s’adreçaran a l’alcaldessa. {del 20 de març al 8 d'abril de 2015, a.i.}  www.santjosep.org/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia