jueves, 19 de marzo de 2015

1 secretari - interventor,-interinitat- (A1). Ajuntament de Malla ( Barcelona)

El Ple d’aquest Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 26 de febrer de 2015, va adoptar entre d’altres, l’acord d’aprovació de les bases que ha de regir la convocatòria per a la provisió en règim interí pel sistema de concurs del lloc de treball de secretari - interventor, vacant a la plantilla de personal funcionari d’aquest Ajuntament, per manca de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal interessats en la provisió d’aquest lloc de treball.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR DE FORMA INTERINA UN LLOC DE TREBALL DE SECRETARI - INTERVENTOR
Primera. Objecte de la convocatòria. Aquestes bases regulen el procés de selecció per cobrir de manera interina un lloc de treball de secretari - interventor, vacant a la plantilla de personal funcionari d’aquest ajuntament, per manca de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal interessats en la provisió d’aquest lloc de treball.
Segona. Condicions de les persones aspirants. En tot cas s’han de complir els requisits i les condicions següents:
- Tenir els requisits de nacionalitat establerts a la legislació vigent.
- Haver complert 16 anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa.
- Estar en possessió d’algunes de les següents titulacions: llicenciat en dret, llicenciat en ciències polítiques i de l’Administració, llicenciat en sociologia, llicenciat en administració i direcció d’empreses, llicenciat en economia, llicenciat en ciències actuarials i financeres.
- No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració ni inhabilitades per a l’exercici de funcions públiques.
- Complir les condicions específiques per exercir les funcions pròpies de la plaça a proveir de manera interina.
- Acreditar els coneixements de la llengua catalana de nivell C o equivalent.
Tercera. Instàncies:
- Les persones que desitgin prendre part en el concurs han de sol·licitar-ho mitjançant instància dirigida a l’alcaldia de l’ajuntament en el termini de 10 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 20 al 30* de març de 2015, a.i.} i en el Butlletí Oficial de la Província, manifestar que reuneixen totes les condicions exigides a la convocatòria i comprometre’s, en cas d’obtenir la plaça, a prestar el jurament a la promesa que estableix el Decret 359/1986 de 4 de desembre.
- Les instàncies s’han de presentar davant el Registre General de l’ajuntament o de qualsevol altre òrgan administratiu que pertanyi a l’administració de l’estat, de les comunitats autònomes o, si s’hagués subscrit conveni, de qualsevol altre administració Local.
- Les sol·licituds també es poden presentar a les oficines de correus a les representacions diplomàtiques o a les oficines consulars d’Espanya a l’estranger, en la manera que reglamentàriament s’estableix o per qualsevol altre mitjà que estableixen les disposicions vigents.
A l’instancia s’acompanyarà:
1. La documentació acreditativa dels requisits i les condicions exigides en la base segona:
a) Fotocòpia de DNI o, en el seu cas passaport.
b) Documentació acreditativa dels mèrits i circumstàncies al·legats, sense que el tribunal Qualificador pugui valorar d’altres no aportats en aquest moment.
c) Currículum Vitae.
d) Document acreditatiu d’estar en possessió del nivell C de català.
www.malla-osona.net   Lugar Afores, S/N, 08519 Malla, Barcelona,938 85 63 06

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia