viernes, 27 de marzo de 2015

Borsa de treball de Professors/ores de Francès per a Escoles Oficials d’Idiomes i ensenyament secundari de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears

1. Obrir una convocatòria específica i extraordinària per a cobrir, en règim d’interinitat, places vacants en centres públics d’ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears de les següents funcions:
Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes:
Francès
Professors d’ensenyament secundari:
Francès
3. Els aspirants que vulguin prendre part en aquesta convocatòria han d’emplenar la sol·licitud que figura a l’annex d’aquesta Resolució.
Per tal de formalitzar la sol·licitud s’ha de registrar aquesta juntament amb els documents justificatius compulsats que acreditin els requisits per poder participar en la convocatòria, i el document oficial que acrediti la nota mitjana de l’expedient acadèmic d’una de les titulacions al·legades per a l’accés a les distintes funcions.
4. Presentació de la sol·licitud de participació. La sol·licitud de participació i la documentació corresponent es podrà registrar:
a) A qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o a les Delegacions Territorials d’Educació, Cultura i Universitats a Menorca o a Eivissa i Formentera.
b) A qualsevol dels llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (BOE núm. 285, de 27-11-1992), de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener (BOE núm. 12, de 14-1-1999).
En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, s’ha de fer en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel funcionari abans de ser certificada.
5. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació pertinent per participar en la convocatòria serà de 3 dies naturals comptadors des del mateix dia de la publicació.{26 AL 28 DE MARÇ DE 2015, Aa.i.}
pàgina web ( http://dgpdocen.caib.es ).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia