sábado, 14 de marzo de 2015

Borsa de treball d' Auxiliar Administratiu/iva. C2. Ajuntament de Valldemossa (Mallorca-Illes Balears)

PRIMERA.- L’objecte d’aquesta convocatòria és la creació d’un borsí d’auxiliar administratiu personal laboral temporal, pel procediment de concurs oposició per torn lliure, d’aquest Ajuntament. Escala: Administració General. 
Subescala Auxiliar Administratiu 
Grup:
Procediment selectiu: Concurs oposició. 
S’aplicaran a aquestes proves selectives la Llei 7/1985, de 2 d’abril, la Llei 7/2007, de 12 d’abril del Estatut Basic del empleat públic i demés legislació vigent amb la matèria.
SEGONA.- Requisits dels aspirants. Per prendre part a la convocatòria serà necessari, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, tenir els següents requisits: 
a ) Tenir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels estats membres de la Unió Europea o la d’algun dels països que hagin subscrit un tractat internacional en els termes establerts en la disposició addicional única de la Llei 17/1993, de 23 de desembre, sobre l’accés a determinats sectors de la funció públic dels nacionals de la resta d’estats membres de la Unió Europea. 
b) Tenir complerts els 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa. 
c) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar / ESO, o equivalent a aquesta especialitat certificat pel MEC o entitat competent. 
d) No tenir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi l’exercici de les corresponents funcions. 
e) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per l’exercici de les funcions publiques. 
f) Manifestar, en la sol·licitud, que es reuneixen tots i cadascun dels requisits establerts en la base segona. 
g) Acompanyar inexcusablement els documents originals o compulsats acreditatius dels requisits exigits a les bases específiques de la respectiva convocatòria. Abans de la prendre possessió del càrrec, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat en el sector públic delimitat per l’art. 1 de la Llei 53/1984 i que no percep pensió de jubilació o orfandat. Si realitza activitat privada, ho haurà de declarar en el termini de deu dies, comptats a partir del dia de la presa de possessió, per tal que l’Ajuntament pugui adoptar l’acord de la compatibilitat o de la incompatibilitat. 
 h) Haver satisfet els drets d’examen, d’acord amb l’ordenança d’aquest ajuntament. 
TERCERA.- Instàncies. Les sol·licituds per prendre part a la convocatòria s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament, dirigides el President de la Corporació, en el termini de vint dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al BOIB i/o BOE, taulell d’anuncis de l’Ajuntament, degudament reintegrades.{del 15 de març al 4* d'abril de 2015, a.i.} Les sol·licituds es podran presentar també en la forma que indica l’art. 38 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de regim Jurídic de les Administracions Públiques i procediment Administratiu Comú. Els successius anuncis es publicaran al taulell d’anuncis de l’Ajuntament de Valldemossa, així com a la plana web de l’Ajuntament:
Per ser admesos i prendre part en la convocatòria, bastarà que els aspirants manifestin a la instància que reuneixen totes les condicions exigides a la Base Segona, així com presentar la fotocòpia acarada del DNI. 
Els mèrits i les condicions personals a valorar en la fase de concurs, s’hauran de justificar amb documents degudament compulsats en presentar la instància. No es valoraran els mèrits i les condicions no acreditats correctament. Les errades de fet podran subsanar-se en qualsevol moment d’ofici o a instancia de part. 
Drets d’examen que s’estableixen per aquest procés selectiu en la quantitat de 20 €
Un cop expirat el termini d’admissió d’instàncies, la Batlia dictarà resolució declarant aprovades els llistats d’ admesos i d’exclosos. 
Els esmentats llistats s’exposaran en el taulell d’anuncis de l’Ajuntament de Valldemossa, així com a la plana web de l’Ajuntament: www.ajvalldemossa.net
Al mateix taulell es publicaran el lloc, la data i l’hora d’inici del primer exercici i seran exposats els llistats definitius. 
Els errors de fet es podran reparar en qualsevol moment, d’ofici o a petició de la persona interessada. Els aspirants exclosos podran al·legar el que estimin convenient, en el termini de deu dies comptats des del de la publicació dels llistats. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia