viernes, 22 de enero de 2010

1 Arquitecte Tècnic (A2). -per concurs-. Bases. Ajuntament de Picanya (L'Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Picanya sobre publicació de les bases per a cobrir una plaça d'arquitecte tècnic pel procediment de concurs. (ver pdf) . BOP-València. Martes, 19 de Enero de 2010 - Nº. 15 pàgina 36
Primera. Conforme el que preveu l'article 171 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel que s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, es convoca Concurs per a la provisió d'una plaça de naturalesa funcionarial, sector Administració Especial, grup A2, nivell 21 de complement de destinació. El concurs esmentat es desenvoluparà d'acord amb les presents bases, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, així com extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.
Segona. Participants.Els que concursen han d'estar en possessió dels requisits exigits amb caràcter general més el d'estar en possessió de la titulació d'arquitecte tècnic o aparellador, o estar en condicions d'obtindre'l en la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds.
Tercera. Presentació de sol·licituds. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran a l'alcalde-president d'este Ajuntament, i es presentaran en el Registre General (Centre d'Informació i Gestió), o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant el termini de 20 dies naturals, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.
En les instàncies per a prendre part en esta convocatòria els aspirants hauran de manifestar que reunixen tots i cada un dels requisits exigits en estes bases i que es comprometen a prestar el preceptiu jurament o promesa, indicant a més si concorren pel torn lliure o concurs de mèrits per mobilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia