viernes, 22 de enero de 2010

1 Informàtic (A2) per torn lliure. Bases. Ajuntament de Picanya (L'Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Picanya sobre publicació de les bases per a cobrir una plaça d'informàtic per torn lliure.
EDICTE
Primera.-Objecte de la convocatòria.L'objecte d'esta convocatòria és la regulació de la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça, pel procediment d'oposició lliure d'una plaça d'informàtic, enquadrada en el grup A2, escala d'administració especial, subescala tècnica, i vacant en la plantilla d'esta corporació.
Segona. Normativa i recursos. La convocatòria es regirà, en el no previst per estes bases, per la normativa sobre la funció pública continguda en l'Estatut Bàsic de l'empleat públic; en el text refós aprovat pel Reial Decret Legislatiu 781/86, de 18 d'abril; Reial Decret 896/91, de 7 de juny, text refós de la Llei de la Funció Pública Valenciana aprovat per Decret Legislatiu de 24 d'octubre de 1995; Decret del Govern Valencià 33/1999, de 9 de març, i la resta de disposicions de general i pertinent aplicació.
Tercera. Requisits dels aspirants.Per a ser admesos a la realització de les proves selectives els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Ser espanyol o nacional d'un país membre de la Unió Europea o nacional del Regne de Noruega o de les Repúbliques d'Islàndia.
b) Tindre complits els díhuit anys d'edat i no haver aconseguit l'edat de jubilació.
c) Estar en possessió o en condicions d'obtindre el títol d'enginyer tècnic en informàtica abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds. En el cas de titulacions obtingudes fora d'Espanya l'aspirant haurà de presentar la possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
Quarta. Presentació de sol·licituds. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran a l'alcalde-president d'este Ajuntament, i es presentaran en el Registre General (Centre d'Informació i Gestió), o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant el termini de 20 dies naturals, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia