domingo, 31 de enero de 2010

Amb el vostre permís ...

Amb el vostre permís,
amics i amigues que ens seguiu dia rere dia, volem felicitar-nos per l’acollida que està tenint aquest ‘blog’ d’ajuda a la recerca d' ocupació, beques, ajudes i subvencions, així com d’allò que per proximitat a la nostra comarca, o per comú interès, vos hem fet arribar, en un intent de democratitzar una mica més si cal el dret a la informació, i a la igualtat d’oportunitats.
Un vegada algú va dir ... fes el que t’agradaria que et feren! I amb aquesta voluntat de treball, hem dedicat segons, minuts, hores i dies i dies a aquesta ‘ferramenta’ que posem al vostre lliure ús.
Una feina que ocupa una part molt important del propi temps lliure, i que fem sense esperar agraïment de ningú, i que creguem recompensat l’esforç i dedicació al vorer el nombre de persones que ens visiten diàriament. Aquesta es una prova de que serveix el que fem.

I recordeu, igual que vos pot haver fet profit aquest ‘blog’, vos invitem a que el doneu a conèixer a tots i totes les vostres amistats, companys i companyes. De segur, algú d’ells coneix quelcom que li pot també aprofitar.

Així que, fins desprès. Rebeu una forta abraçada.

Enric Doménech
Secretari de Comunicació de l’Agrupació Socialista del Pspv-Psoe de Xàbia/Jávea

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia