miércoles, 23 de junio de 2010

9 places de Professor de Música ( A2 ): Llenguatge Musical, Guitarra, Saxofó, Piano, Flauta, Violí, Cant, Contrabaix, i Harmonia. BASES. Conserv.Silla

Ajuntament de Silla
[Dimecres, 23 de Juny de 2010 - BOP-València 147, pàg. 117]
Anunci de l'Ajuntament de Silla sobre convocatòria i bases per a la cobertura de ( 9 ) places de professor i professores de música.
ANUNCI
L'Ajuntament de Silla mitjançant decret 1.090/2010, de 9 de juny, de la regidora de personal, ha aprovat la convocatòria i bases per a la cobertura de professors i professores de Música, Grup A2, per a l'Organisme Autònom Local Conservatori Professional de Música de Silla.
Primera. Objecte de la convocatòria.- Aquesta convocatòria té per objecte la cobertura de diversos llocs de treball vacant que pertanyen a la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Silla que estan adscrits a l'Organisme Autònom Local Conservatori Professional de Música de Silla que s'indiquen a continuació. La cobertura d'aquests llocs de treball es considera necessària de conformitat amb l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, mitjançant el sistema de concurs oposició i en el marc del procés de consolidació d'ocupació pública establert en la disposició transitòria quarta de la Llei esmentada.
Denominació Grup i subgrup Nombre Sistema de selecció Oferta d'ocupació pública Enquadrament
Professor de llenguatge musical Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de guitarra Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de saxofó Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de piano Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de flauta Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de violí Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2006 Tècnics mitjans
Professor de cant Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor de contrabaix Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans
Professor d'harmonia Grup A2 1 Concurs Oposició lliure 2007 Tècnics mitjans

La naturalesa serà laboral fix discontinu tenint en compte que la jornada laboral podrà ser a temps complet o parcial. El nombre d'hores lectives i les condicions serà fixat en el corresponent contracte i s'establirà d'acord amb les matrícules dels alumnes. L'horari de treball s'adaptarà a les necessitats del centre. S'aplicarà el Conveni Col·lectiu per al personal de l'Organisme Autònom local Conservatori Professional de Música de Silla.
La gerència del centre donant compte a la Comissió Paritària i al Consell Rector podrà acordar motivadament la modificació individual de les condicions de treball, derivades d'una matrícula insuficient en l'assignatura de què es tracte.A més d'impartir els ensenyaments instrumentals propis de l'especialitat, el professorat estarà obligat a impartir les assignatures complementàries que li siguen encomanades d'acord amb la seua titulació acadèmica.
Quarta. Requisits dels aspirants.- De conformitat amb els articles 56 i següents de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, per a prendre part en les proves selectives, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Ser nacional d'un dels estats membres de la Unió Europea o nacional d'un dels estats inclosos en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en què siga d'aplicació la lliure circulació de treballadors.
c) Estar en possessió del títol de Professor de Música (pla d'estudis regulat per Decret 2618/1966, de 10 de setembre) o Professor Superior de Música de conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre (LOGSE), que li habilite per a impartir l'especialitat a la qual aspira o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. En tot cas, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant per mitjà de certificat expedit a l'efecte de l'Administració competent.
d) Posseir capacitat funcional suficient per a l'exercici de les funcions encomanades.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
El compliment dels requisits exigits s'entendrà referit al dia en què concloga el termini de presentació d'instàncies.
Cinquena. Instàncies i esmenes.- Els aspirants que desitgen prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància de sol·licitud en què declararan complir tots els requisits fixats en aquestes bases i l'adreçaran a l'Alcaldia d'aquest Ajuntament. Hauran de presentar-la en el Registre General o bé en la forma prevista en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest cas s'haurà d'enviar la instància al fax 96 121 22 23.
Així mateix, hauran d'aportar junt amb la instància:
· Els mèrits al·legats per a la fase de concurs, que hauran de ser originals o fotocòpia compulsada.
· Còpia compulsada del DNI, passaport o targeta de residència.
· Programació didàctica dels ensenyaments professionals (3 còpies) de l'assignatura o les assignatures a impartir en el lloc de treball que es presente i en els nivells que corresponga, ajustades als requisits establerts per la LOE, el Decret 158/2007, del Govern Valencià, i la normativa de desenvolupament per al lloc de treball en qüestió.
El termini serà de vint dies naturals comptadors a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.
[Miércoles, 23 de Junio de 2010 - BOP-València 147, pàg. 117]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia