domingo, 12 de abril de 2015

1 Arquitecte Tècnic/a (A2). Ajuntament de Muro (Mallorca-Illes Balears)

Bases concurs-oposició plaça arquitecte tècnic Ajuntament de Muro BASES DEL PROCEDIMENT SELECTIU, MITJANÇANT CONCURS-OPISICIÓ, PER A LA PROVISIÓ D’UNA PLAÇA D’ARQUITECTE TÈCNIC EN RÉGIM DE FUNCIONARI INTERÍ DE L’AJUNTAMENT DE MURO I LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA.- 
Primera. LLOC DE TREBALL És objecte d’aquestes bases regular la provisió, mitjançant concurs-oposició, amb caràcter de funcionari interí, d’una plaça d’Arquitecte Tècnic, amb destinació al departament d’Urbanisme i Obres, per cobrir la jubilació del funcionari titular de la plaça i la creació d’una borsa de feina posterior; atesa la necessitat urgent i inajornable de disposar d’aquest tècnic municipal per afectar a un servei públic considerat essencial. 
Segona. CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA La plaça pertany a l’escala d’administració especial, subescala tècnica, grup A2 i està dotada al pressupost municipal de 2015. La interinitat es crearà i s’extinguirà per les causes previstes a l’article 10 de l’EBEP. 
Tercera. REQUISITS DELS ASPIRANTS Les persones aspirants han de reunir, en la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, les condicions següents: 
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del disposat a l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’EBEP. 
b) Tenir complerts 16 anys d’edat a la data de la convocatòria i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa. 
c) Estar en possessió del títol d’Arquitecte Tècnic o Aparellador o equivalent, o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de les sol·licituds. Les persones aspirants que al·leguin estudis equivalents als exigits hauran de citar la disposició legal en què es reconeixi tal equivalència o, en el seu cas, aportar certificació expedida en tal sentit per l’organisme competent en matèria d’homologació de títols acadèmics, que acrediti la citada equivalència. En cas de titulacions obtingudes a l’estranger, l’aspirant haurà d’estar en possessió de la credencial que n’acrediti l’homologació o de la credencial per a l’exercici de la professió corresponent. 
d) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents. 
e) No haver estat separat/da ni acomiadat/ada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a l’exercici de funcions públiques per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat/da o inhabilitat/ada. En el cas de pertànyer a un altre estat, no trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l’accés al servei públic. 
f) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat al sector públic delimitat per l’art. 1 de la Llei 53/1984, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies naturals, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat. 
Quarta. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les sol·licituds adreçades al Sr. batle s’han d’ajustar al model normalitzat de sol·licitud, i es presentaran al Registre General de l’Ajuntament, durant el termini de 20 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de les bases de la convocatòria al BOIB.{del 12 d'abril al 2 de maig de 2015, a.i.} Els succesius anuncis es publicaran al tauler d’edictes i a la pàgina WEB de l’Ajuntament.   www.ajmuro.net
 Totes les notificacions referides a esmenes, i a altres incidències produïdes durant el procés selectiu es faran mitjançant la publicació al tauler d’edictes i la pàgina WEB de l’Ajuntament. 
Si el darrer dia de presentació de sol·licituds s’escaigués en dia inhàbil, el termini s’entendrà ampliat fins al dia hàbil següent. 
La sol·licitud també pot presentar-se en la forma que determina l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 
Per ser admesos i prendre part a la convocatòria bastarà que els aspirants manifestin a la sol·licitud que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera. 
Serà necessari acreditar juntament amb la sol·licitud: 
- Fotocòpia compulsada del títol exigit per prendre part a aquesta convocatòria.
- Fotocòpia compulsada d’aquells documents que siguin necessaris per a la fase de concurs, ordenats seguint l’ordre establert al barem de mèrits que consten en aquestes bases i acompanyats d’un currículum indicant la relació de documents que presenta per ser valorats. 
La restant documentació haurà d’acreditar-se en el moment i terminis que se sol·licitin.
www.ajmuro.net  - Plaça Comte d'Empúries, 1, 07440 Muro, Illes Balears 971 86 00 36

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia