sábado, 25 de abril de 2015

1 psicòleg de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Convoc El procés per a la contractació d’un psicòleg, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça Estar en possessió del títol o grau de psicòleg i que ostenti el títol oficial de màster en psicologia general sanitària o es trobi en algunes de les situacions que es preveuen en els apartats 6 i 7 de la disposició addicional de la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d’ordenació de les professions sanitàries.
Funcions per desenvolupar Participar de forma general i especialitzada en la organització i desenvolupament dels estudis vigents en especial els relacionats amb l’impacte del TDAH en el fracàs escolar de Mallorca.
  • Realitzar visites als centres escolars participants. Donar xerrades informative i administrar protocols d’avaluació a alumnes i tutors.
  • Controlar i coordinar el correcte funcionament dels distints centres escolars que participen a l’estudi.
  • Coordinar junt amb els equips dels diferents centres escolares, l’enviament anonimitzat de la documentació  al Centre coordinador de Vall d’EBRON.
  • Recepcionar resultats i elaboració de informes de escrenning de tots els  escolars participants en l’estudi. Elaboració de informes definitius.
  • Servir de recolzament a la planificació del  circuit de feina dels protocols de l’estudi vigent
  • - ‘Estudio de fase 4, obert multicèntric, de la seguretat durant 2 anys de tractament amb lisdexanfetamina dimesilato a nins i adolescents de 6 a 17 anys amb TDAH (SPD489-404)’,
  • ‘Estudi de fase III, obert, multicèntric, para proporcionar accés a clorhidrato de guanfacina de lliberació perllongada a subjectes europeus con TDAH que participaren en l’estudi SPD503-315 o SPD503-316 (SPD503-318)’ y
  • ‘Avaluació del trastorno per dèficit d’atenció i hiperactivitat en el rendiment escolar’, 
  • Controlar el procediment de citació, organització d’agendes, dispensació i qüestionaris d’acord amb els protocols d’investigació
  • Realització de proves neuropsicològiques d’avaluació cognitiva que se realitzen en els distints protocols d’estudi (WISC_IV, CPT-V, Cantab, pruebas de  lectoescriptura, proves de qualitat de vida etc )
  • Totes les funcions que li puguin ser delegades per l’Investigador Principal o responsable de la Unitat de Neuropediatria de l’Hospital de Son Llàtzer.
  • Criteris de selecció dels aspirants La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una prova d’aptitud.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei  associat al projecte investigador principal Dra.  Esther Cardo de 24 mesos de durada.
• Remuneración bruta 982 € mensuals.
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a idispa.rrhh@ssib.es, referència PSICÒLEG.
Data de la prova tipo test El dia, hora i lloc de la prova es publicarà a la web www.idispa.es
Per tant no s’avisarà als aspirants per via telefònica.
Termini de presentació. 5 dies naturals des de la data de publicació. {del 26 al 30 d'abril de 2015, a.i.}
Una vegada puntuats i baremats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia