miércoles, 29 de abril de 2015

1 Tècnic/a d’Administració General -interí- (A1). Ajuntament de Torelló (Barcelona)

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 13 d’abril de 2015 es publiquen les bases específiques que regiran el procés selectiu per la provisió d’una plaça de tècnic/a d’administració general en règim de funcionari interí:
FUNCIONARI/ÀRIA INTERÍ/INA
Denominació: Tècnic/a d’Administració General
Número de places: 1
Escala: Administració General
Subescala: Tècnica
Subgrup: A1
Nivell: 20
Modalitat de selecció: Concurs-oposició lliure
Les bases que regulen el procediment selectiu varen ser aprovades per resolució de l’alcalde de data 26 de març de 2015.
Les bases generals, que junt amb les específiques regulen aquests procés, estan aprovades per resolució de l’alcalde de data 7 d’agost de 2008 i publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número 197, de 16 d’agost de 2008 (pàg. 76 a 82).
El termini de presentació d’instàncies finalitzarà transcorreguts vint dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 30 d'abril al 19 de maig de 2015, a.i.}
La resta d’anuncis relacionats amb aquest procés de selecció es publicaran al taulell electrònic d’anuncis de l’Ajuntament i a la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló http://www.ajtorello.cat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia