domingo, 19 de abril de 2015

2 director/es de serveis residencials per a l'illa d'Eivissa. Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears

Bases de la convocatòria pública del procés de selecció per cobrir, amb caràcter temporal, dos llocs de treball de director o directora de serveis residencials per a l’illa d’Eivissa 
1. Objecte L’objecte d’aquesta convocatòria és la contractació, amb caràcter temporal (contracte d’interinitat fins a la cobertura definitiva del lloc de treball), de dos directors o directores de serveis residencials per a l’illa d’Eivissa, un per a la Residència i Centre de dia de Santa Eulària des Riu (Can Blai) i l’altre per a la Residència i Centre de dia de Sant Jordi (Can Raspalls).  
2. Forma de selecció La selecció s’ha de fer mitjançant el procediment de concurs de mèrits, de conformitat amb el barem que es detalla en l’annex 2. 
3. Requisits i condicions de les persones aspirants Per poder participar en la convocatòria, els aspirants han de complir, en la data d’acabament del termini per presentar les sol·licituds, els requisits següents: 
a. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’un estat de la Unió Europea, o bé ser nacional d’altres estats amb les condicions que estableix l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic. 
b. Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació. 
c. Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a l’exercici de les funcions corresponents a la categoria de director o directora de serveis residencials. 
d. No haver estat separades, mitjançant un expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les dels llocs de treball objecte d’aquesta convocatòria. En cas que siguin nacionals d’un altre estat, no estar inhabilitades o en una situació equivalent, ni haver estat sotmeses a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en les mateixes condicions, l’accés a una ocupació pública. 
e. Estar en possessió d’un títol universitari de grau superior o mitjà (títol de grau, segon cicle universitari, llicenciatura, arquitectura, enginyeria, diplomatura, primer cicle universitari, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica o equivalent.) i tenir formació complementària d’especialista universitari en dependència, geriatria, gerontologia, direcció de centres residencials o altres àrees de coneixement relacionades amb l’àmbit d’atenció a la dependència. En el supòsit de titulacions expedides a l’estranger, s’ha d’aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació. 
4. Sol·licituds i documentació Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria s’han de presentar mitjançant el model normalitzat que és a disposició de les persones interessades a la pàgina web de la Fundació, a l’adreça d’Internet
El termini per presentar les sol·licituds és de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les sol·licituds que es registrin fora de termini s’exclouran i s’arxivaran. Les persones aspirants han d’adjuntar a la sol·licitud, emplenada correctament i signada, una fotocòpia del DNI i l’original o una fotocòpia compulsada de la documentació següent: 
a. La documentació acreditativa de la titulació exigida. 
b. La documentació acreditativa dels mèrits al·legats (experiència professional, formació i coneixements de la llengua catalana). 
c. Per a les persones aspirants amb discapacitat, el certificat acreditatiu del grau de discapacitat i el certificat d’aptitud expedit pel Centre Base, dependent de la Direcció General de Serveis Socials, o per un organisme públic equivalent, sobre les condicions personals per exercir les funcions corresponents al lloc de treball, que ha d’expressar que l’aspirant es troba en condicions de complir les tasques fonamentals del lloc de treball; si escau, amb les adaptacions adients. 
d. La indicació d’una adreça electrònica o un telèfon als efectes de notificacions i comunicacions amb la Fundació. 
La data de referència per complir els requisits exigits i la possessió dels mèrits al·legats és el dia que acaba el termini per presentar les sol·licituds. 
Es considera que les persones que presentin una sol·licitud per participar en aquesta convocatòria donen el consentiment perquè la Fundació tracti les seves dades personals als efectes que se’n deriven. 
5. Llocs de presentació de les sol·licituds Les sol·licituds s’han de presentar de dilluns a divendres, de les 9.00 hores a les 14.00 hores, en un dels llocs següents: 
Registre de la seu de la Fundació (plaça de la Drassana, 4, 07012, de Palma). 
Residència i Centre de dia Can Blai (rotonda de Sant Carles-Es Canar, s/n, 07840 Santa Eulària des Riu). 
Residència i Centre de dia Can Raspalls (carrer de Can Raspalls s/n, 07817 Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia