martes, 21 de abril de 2015

2 socorristes aquàtics titulats, 2 auxiliars de recepció i administració, i 2 oficials de manteniment. Ajuntament de Castellterçol (Barcelona)

Per Decret de l’Alcaldia de data 10 d’abril 2015 s’han aprovat les bases de la convocatòria del procés de selecció per a la contractació per necessitats de màxima urgència de personal laboral pel funcionament de la piscina municipal d’estiu de Castellterçol.
Igualment s’ha aprovat la convocatòria per a la contractació temporal de treballadors per a desenvolupar les tasques corresponents a 2 socorristes aquàtics titulats, 2 auxiliars de recepció i administració, i 2 oficials de manteniment.
Les sol·licituds s’hauran de dirigir a l’Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3) en el termini de 20 dies naturals a partir del dia següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC.{del 22 d'abril a l'11 de maig de 2015, a.i.}  www.castelltersol.cat/   08183 Castellterçol, Barcelona  - 938 66 61 88

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia