miércoles, 29 de abril de 2015

Premi de Teatre Infantil “Escalante, Centre Teatral, 2015”. Diputació Provincial de València

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DEL PREMI DE TEATRE INFANTIL “ESCALANTE, CENTRE TEATRAL, 2015”
La Diputació de València, amb la finalitat de completar la programació extraordinària dels 30 anys de l'Escalante Centre Teatral, convoca per al present any 2015, el “Premio de Teatre Infantil Escalante Centre Teatral”, amb el qual es pretén potenciar l'escriptura de textos dramàtics dedicats a la infància, que es regirà per les següents bases:
Primera. Participants. Podran participar totes les persones majors d'edat, que tinguen complits els 18 anys el dia en què finalitze el termini per a la presentació de les obres.
Segona. Objecte. El Premi es concedirà a la millor obra inèdita de literatura dramàtica per a públic infantil escrita en valencià.
També s'admetran a concurs adaptacions teatrals d'obres clàssiques o lliures de drets d'autor, així com aquelles altres que, basades en obres literàries subjectes a drets d'autor, adjunten el consentiment exprés del propietari dels drets d'autor sobre l'obra en què s'inspiren.
Si concorre alguna d'aquestes circumstàncies haurà de fer-se constar expressament en cadascun dels originals presentats a concurs.
En el cas de les adaptacions es valorarà el resultat final del treball de reelaboració i reinterpretació per part de l'autor/a que presenta el text. A aquest efecte, haurà d'adjuntar-se un exemplar de la versió original de l'obra.
Els treballs que es presenten a concurs hauran d'estar mecanografiats a doble espai, per una cara, en paper DIN A4, degudament enquadernats i amb una extensió mínima de 30 pàgines i màxima de 80 pàgines.
Tercera. Premi. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 €, subjecte a la fiscalitat vigent. A més, l'obra premiada serà publicada per Edicions Bromera dins de la col·lecció “Micalet Teatre”. El premi en metàl·lic tindrà la consideració de compensació pels drets d'autor dels 2.500 primers exemplars que es venan. De la resta d'exemplars venuts l'autor/a percebrà els drets d'autor corresponents d'acord amb el contracte que subscriga amb l'editoral.
Quarta. Forma de Presentació. Les obres hauran de presentar-se per quintuplicat, acompanyades de la corresponent instància, en el Registre General de la Diputació de València, carrer Serrans, 2 46003- València, on es lliurarà l'oportú rebut, amb el qual es podran recuperar posteriorment els originals. Les obres podran presentar-se també amb pseudònim; en aquest cas hauran d'anar acompanyades de la plica corresponent en la qual s'especificaran les dades personals de l'autor o l'autora.
La presentació podrà realitzar-se presencialment en el Registre General o mitjançant correu certificat. S'acceptaran aquelles obres que, per aquest últim procediment, arriben al Registre General de la Diputació amb posterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies, sempre que la data de certificació es trobe dins d'aquest termini.
Cinquena- Termini de Presentació. El termini de presentació de les obres començarà l'endemà a la publicació de les presents bases en el Butlletí Oficial de la Província i finalitzarà el 30 de maig de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia