miércoles, 15 de abril de 2015

Borsa de Treball d' Agent de la Policia Local (C1). Ajuntament de Sueca.(Ribera Baixa-València)

Excel·lentísim Ajuntament de Sueca
ANUNCI
La Junta de Govern Local, de l’Excm. Ajuntament de Sueca, en sessió ordinària celebrada el dia 30 de març de 2015, va aprovar les bases següents:
CONVOCATÒRIA I BASES PER A CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR, COM A FUNCIONARI INTERÍ, PLACES D’AGENT DE LA POLICIA LOCAL.
PRIMERA.- És objecte de la present convocatòria la creació d’una Borsa de Treball per a la provisió, mitjançant nomenament com a funcionari interí, de places d’Agent de la Policia Local vacants en la plantilla municipal, enquadrades en l’escala d’Administració Especial; subescala: Servicis Especials; classe: Policia Local, escala: Bàsica categoria: Agent Grup: C, Subgrup C1.
ESTA BORSA DE TREBALL, LA QUAL TINDRÀ UNA VIGÈNCIA MÀXIMA DE 2 ANYS, ENTRARÀ EN VIGOR QUAN FINALITZE TOT EL PROCÉS SELECTIU QUEDANT ANUL·LADES QUALSEVOL BORSA QUE HI HAGUERA AMB ANTERIORITAT.
SEGONA.- El procediment de selecció serà d’oposició lliure i es farà públic per mitjà d’anunci en el tauler d’edictes de l’Ajuntament, i en el BOPV.
TERCERA.- Per a prendre part en el procediment de selecció, serà necessari reunir els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini de presentació d’instàncies:
- Tindre la nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió del títol de Batxiller Superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre’l en la data que finalitze el termini de presentació d’instàncies.
-No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions, de conformitat amb els quadres d’exclusions mèdiques que s’establisquen i tindre una estatura mínima d’1’65 metres els homens i 1’60 les dones.
- Tindre complits els díhuit anys d’edat, i no haver complit trenta-sis anys (Llei 6/1999, de 19 d’abril, de Policies Locals i Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana). Només a l’efecte de l’edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l’Administració Local com Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
- No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari, del servici de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
- Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kw o una relació de potència/pes no superior a 0’16 kw/kg.
Estar en possessió del BTP.
QUARTA.- En les instàncies sol·licitant prendre part en la present convocatòria, s’haurà d’adjuntar el certificat mèdic oficial per a comprovar que els aspirants reunixen els requisits que s’establixen en l’annex II de l’Orde de 23 de novembre del 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, pel què s’establixen els criteris mínims per a la selecció dels Policies Locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i reconeixement mèdic. Les instàncies es dirigiran al Sr. alcalde-president de la Corporació i es presentaran en el Departament d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (DIAC), en horari de 8 a 14 hores o en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, modificada per la Llei 4/1999, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú en el termini de 5 dies hàbils comptadors, des de l’endemà a la publicació d’estes bases en el Butlletí Oficial de la Província de València. Als efectes prevists en esta base, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes. {del 16 al 22 d'abril de 2015, a.i.}
QUINTA.- La selecció, com indica la base segona, es realitzarà per mitjà del procediment d’oposició lliure, ...
www.sueca.es   Plaça de l'Ajuntament, 17, 46410 Sueca, (Ribera Baixa-València)  - 961 70 00 50

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia