sábado, 25 de abril de 2015

Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes: Italià, Rus, Xinès. Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

1. Obrir una convocatòria específica i extraordinària per a cobrir, en règim d’interinitat, places vacants en centres públics d’ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears de les següents funcions:
Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes
Italià
Rus
Xinès
2. Fer constar que els requisits són els establerts a la Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 15 de maig de 2014 (BOIB 68 de dia 17 de maig) per la qual s’aprova la convocatòria pública per formar borses d’aspirants a funcionaris  interins  docents  amb  la  finalitat  de  cobrir,  durant  el  curs  2014/2015  i  a  totes  les  illes,  vacants  i  substitucions  de  totes  les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de data 2 de juliol de 2015 de modificació de l’annex 1  publicada al BOIB núm 90 de 3 de juliol de 2014.
3. Els aspirants que vulguin prendre part en aquesta convocatòria han d’emplenar la sol·licitud que figura a l’annex d’aquesta Resolució.
Per tal de formalitzar la sol·licitud s’ha de registrar aquesta juntament amb els documents justificatius compulsats que acreditin els requisits per  poder  participar  en  la  convocatòria,  i  el  document oficial  que  acrediti  la  nota  mitjana  de  l’expedient  acadèmic  d’una  de  les  titulacions al·legades per a l’accés a les distintes funcions.
4. Presentació de la sol·licitud de participació
La sol·licitud de participació i la documentació corresponent es podrà registrar:
a) A qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o a les Delegacions Territorials d’Educació, Cultura i Universitats a Menorca o a Eivissa i Formentera.
b) A qualsevol dels llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (BOE núm. 285, de 27-11-1992), de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener (BOE núm. 12, de 14-1-1999).
En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, s’ha de fer en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel funcionari abans de ser certificada.
5. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació pertinent per participar en la convocatòria serà de 3 dies naturals comptadors des del dia 27 d’abril de 2015. {del 27 al 29 d'abril de 2015, a.i.}






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia