domingo, 12 de abril de 2015

borsa de Serveis Tècnics (C2) per a la residència social de Sant Domingo . Ajuntament de Pollença (Mallorca - Illes Balears)

BASES ESPECÍFIQUES PER PROVEIR INTERINAMENT UNA BORSA DE SERVEIS TÈCNICS PER A LA RESIDÈNCIA SOCIAL DE SANT DOMINGO (PERSONAL LABORAL) 
1.- Naturalesa i característiques 
Vinculació: personal laboral interí 
Torn: lliure 
Serveis Tècnics 
Nivell: V 
Jornada partida amb disponibilitat horària. 
S’estableix un període de prova per un termini d’un mes. 
2.- Requisits dels aspirants A més de complir els requisits establerts a les bases generals, s’hauran de complir els següents: 
- Titulació exigida: graduat escolar, graduat en educació secundària o equivalent. 
- Coneixements de català: nivell A2. En el cas que no es disposi del certificat, els aspirants -abans del desenvolupament de l’oposició- hauran d’efectuar una prova equivalent. 
- Drets d’examen: 21’04 EUR. 
- Ser espanyol o ciutadà d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats en els quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, en els termes prevists a la llei estatal que regula aquesta matèria, amb excepció de les places per a les quals es limiti l'accés als aspirants de nacionalitat espanyola a les bases específiques. 
En virtut de la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre de reforma de la LO 4/2000 sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i del RD 864/2001 del reglament d’execució, tenen dret d’accés a l’administració pública com a personal laboral els estrangers residents legalment a Espanya. 
- Carnet de conduir B 
3.- Tasques 
1.- Manteniment/reparació d’edificis: ...
2.- Manteniment de fusteria: ...
3.- Manteniment de fontaneria: ...
4.-Manteniment d’electricitat: ....
5.- Manteniment de jardineria: ...
6.-Control de les empreses privades que hagin de realitzar algun tipus de manteniment més específic dins l’edifici. 
7.- Verificació de l’estat dels elements de tancament, seguretat i accés a les instal·lacions i gestió de l’obertura i tancament dels locals; encarregar-se de l’emmagatzemament de les claus i dels manuals d’ús de les instal·lacions. 
8.- Manteniment de les instal·lacions de climatització. 
9.- Prevenció i control de legionel·la. 
10.- Altres tasques de manteniment de la Residència.  
4.- Presentació d’instàncies Les instàncies es presentaran al Registre General d’Entrades de l’Ajuntament en el termini de quinze dies hàbils des de la publicació de l’anunci al BOIB {del 12 al 29 d'abril de 32015, a.i.} i al web de l’Ajuntament. www.ajpollenca.net   Carrer Metge Llopis, 1, 07470 Port de Pollença, Illes Balears 971 86 55 49  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia