sábado, 30 de mayo de 2015

1 Tècnic de Suport a la investigació (BIÒLEG) a la unitat d’investigació de l’Hospital de Son Llàtzer

ANNEX 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un TÈCNIC DE SUPORT A LA INVESTIGACIÓ (BIÒLEG) a la unitat d’investigació de l’hospital de Son Llàtzer
Convoc
  • El procés per a la contractació d’un LLICENCIAT/GRADUAT en biologia o bioquímica, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça. Estar en possessió del títol de llicenciat/graduat en biologia o bioquímica.
  • Estar en possessió de l’homologació per manipulació d’animals d’experimentació i altres fins científics del nivell C.
Funcions per desenvolupar. Formar part de l’equip d’investigació de la FISIB com a tècnic de suport a la investigació en el quiròfan experimental de l’Hospital de son llàtzer.
  • Preparar la documentació i coordinació dels projectes d’investigació duits a terme a la Unitat d’Investigació de l’Hospital de son Llàtzer.
  • Recolzament a l’activitat d’experimentació en models animals i coordinació dels permisos que es precisin, així com el maneig, manteniment, cura i processos relacionats amb animals d’experimentació emprats als projectes del quiròfan experimental de son Llàtzer.
  • Recolzament en el projecte d’estudi de la cirurgia laparoscòpica en porcs, relacionada amb la patologia hepatopancreobiliars i resecció hepatointestinal i extrapolació directa en humans, del qual és l’IP el Dr. Bargay.
  • Totes aquelles que li encomani l’investigador principal
Criteris de selecció dels aspirants. La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una entrevista personal.        ...
Modalitat de contractacióContacte per obra i servei d’un any de durada.
• Remuneració bruta total      1.743,72 €/bruts mensuals.
El dia i l’hora de l’entrevista es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònico a idispa.rrhh@ssib.es  , referencia BIÒLEG SON LLÀTZER.
Termini de presentació. 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 31 de maig al 6 de juny de 2015, a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia