viernes, 22 de mayo de 2015

2 borses de treball de TAG i TAE per proveir places amb caràcter temporal. Ajuntament de Sitges (Barcelona)

Per acord de la Junta de Govern Local, en data 22/04/2015, es va aprovar la convocatòria i les bases específiques que han de regir el procés de selecció per a la constitució de 2 borses de treball de T.A.G. i T.A.E. per proveir places amb caràcter temporal, ja sigui per substitucions, temporalitat o per la provisió temporal de places vacants fins a la provisió reglamentària de les mateixes o quan les necessitats del servei així ho requereixin, d´acord amb l´article 10 de l´EBEP.
Aquesta convocatòria es regirà per les per les bases específiques publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 08/05/2015.
Les persones interessades en participar en el present concurs oposició, hauran de manifestar que reuneixen les condicions que s’exigeixen a la base tercera i dels mèrits al·legats referides sempre a la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació d'instàncies, amb independència de la seva posterior acreditació a requeriment del Tribunal qualificador. S’adreçaran al Batlle President de la Corporació, i es presentaran a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà , segons instància ajustada al model normalitzat per aquesta convocatòria, que se’ls facilitarà a l’OAC o a la pàgina web www.sitges.cat, amb indicació de que les posteriors publicacions es faran al tauler d’anuncis i a la pàgina web municipal.
També es podran presentar instàncies d'acord amb el previst en l'article 38.4 apartat c) de la Llei 30/92 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, de conformitat amb el qual, les oficines de correus hauran de rebre les instàncies, sempre que es presentin en sobre obert per que puguin ser datades i segellades pel personal funcionari de Correus abans de la seva certificació. En aquest supòsit l’aspirant haurà de comunicar-ho de forma immediata al departament de RRHH de l’Ajuntament de Sitges, via fax o email (aj270.rrhh@sitges.cat), dins del termini de presentació d´instàncies.
El termini per presentar les sol·licituds és de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 23 de maig a l' 11 de juny de 2015, a.i.} Les posteriors publicacions es faran en el tauler d´anuncis municipals i a la pàgina web municipal:
La composició del Tribunal, la llista d´admesos i exclosos i la determinació del lloc i dates de la valoració dels mèrits o serveis i de la celebració de les proves, es publicaran al tauler d’anuncis de la Corporació i a la pàgina web municipal www.sitges.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia